1. advent konkurrence: Grønne altaner og terrasser

københavnerliv-grønne-altaner-og-terrasser
Share

JUHUUUU så blev det endelig 1. søndag i advent!! Noget rigtig julet er at give gaver – og det har jeg glædet mig til at kunne gøre idag. Jeg har nemlig en advent konkurrence klar til jer her på Københavnerliv.

Her i hjemmet mangler vi stadig at få sat adventkransen op og fundet julepynten frem. Der er heldigvis blevet sat over til brunkager, så det vejer lidt op for det manglende julepynt!

Hver søndag i advent åbner jeg op for en ny adventgave, som du kan vinde. Så husk at kig ind på bloggen – ihvertfald hver sødang og da gerne oftere:) 

FØRSTE ADVENTKONKURRENCE

Bogen “Grønne altaner og terrasser- kreative idéer til små haver”

københavnerliv-grønne-altaner-og-terrasser

Det er hårdt, rigtig hårdt nogle gange at sidde indenfor i denne kolde ikke-have tid og bare kigge ud på altanen, terrassen eller byhaven. Har du det lidt på samme måde? Så har jeg nemlig sørget for at du ikke længere behøver bare at sidde og sukke indtil foråret titter frem.

Adventkalendergaven her 1. søndag i advent er nemlig bogen “Grønne altaner og terrasser- kreative idéer til små haver”. 

Og hvad er da mere oplagt end at I københavnere (og de løse meget velkomne tilkommere fra resten af landet) kan vinde en bog til altanen, byhaven eller tagterrassen. Så kan I rigtig sidde hele vinteren og ligge kreative planer til forårets kommen!

Bogen er fyldt med hands-on tips til hvordan du hyggeligst muligt får udnyttet dine små uderum. Hvilke planter der passer til terrassen og hvordan du nemt kan få dyrket sin egen minihøst på dine små arealer. Isabelle har også et kapitel om kreativt genbrug, som jeg især glæder mig til at suge inspiration fra.

Som forfatter Isabelle selv skriver i sit forord til bogen om hvorfor hun skrev ‘Grønne altaner og terrasser’:

“Jeg vil gerne have mest muligt ud af mine altaner og skabe et område, hvor jeg kan sidde, se mig omkring, slappe af og dyrke mit eget lille, grønne område midt i byen”.

Jeg sidder selv her og nikker – især det med at snappe af og nyde tilværelsen omgivet af grønne lækre sager.. .det er lige mig (og det er jeg vist ikke ene om, hvis jeg kender jer ret).

 

københavnerliv-grønne-altaner-og-terrasser2københavnerliv-grønne-altaner-og-terrasser3 københavnerliv-grønne-altaner-og-terrasser1 københavnerliv-grønne-altaner-og-terrasser4

Sådan er du med i konkurrencen:

– like københavnerliv på Facebook

– følg mig og få inspiration på min visuelle færd i by og land på Instagram

– og skriv så i en kommentar herunder hvilke planter du selv holder mest af i haven, på altanen eller i vindueskarmen (altid skønt med ny inspiration)

Jeg finder vinderen 2. søndag i advent, hvor du også kan vinde en ny skøn (hemmelig) adventgave! 

Glædelig 1. søndag i advent

katrine_københavnerliv

 

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

10 responses

 1. Jeg holder meget af lavendler – smukke ranke at se på & så kan hovederne tørres og give sommerduft langt hen på vinteren.

 2. Jeg er tosset med bønner og mynte! Mynte fordi det dufter så skønt, nærmest ikke er til at slå ihjel og fordi jeg spiser det i massive mængder. Bønner fordi at jeg syntes at de er så fascinerende – de vokser med lynets hast og er pludselig alle vegne og så kommer frugterne fint indpakket i bælge.

  Jeg er sikker på at mine minialtaner kunne trænge til lidt inspiration 🙂

 3. Jeg elsker min mors hindbær og solbær planter og så dyrker hun nogle smukke roser. Så hvis jeg er den heldige vinder, vil jeg forære hende denne bog.

 4. Jeg er glad for alle former for bærbuske da bær har et hav af anvendelsesmuligheder. Blomster kan jeg også godt lide og mine yndlingsblomster er især roser og tulipaner.
  Følger dig også på instagram, men hedder intet der har med mit rigtige navn at gøre.. Bare for at nævne det, da jeg ikke ved hvordan du tjekker det krav? 🙂

 5. på min altan er der ikke så meget plads, men jeg planter i altankassen hvert år, og har fast tulipaner som kommer op til foråret..

 6. Jeg har mange favoritplanter…
  Men, særligt en jeg er blevet glad for- de sidste år-nemlig Slangehvidløg.
  Et lille fed hvidløg der udvikler sig til at danne en lang snoet stængel med en knold af “hvidløgsbørn” lige til at plante. Og med spiselige hvidløg i jorden. Eller man kan bruge stænglen,som har mild smag af hvidløg, som grønt drys a,la purløg, til at plukke af inden den danner knold.
  Den er utrolig dekorativ. Og anvendelig i den lille have , balje ,eller i potte på altan. Jeg dyrker den allevegne ,i bede,potter,og krukker….. Og bruger lige nu hvidløgsfedene fra høsten i sen september.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *