1. Adventgave konkurrence

Share

adventkonkurrence

Denne dag har jeg glædet meget mig til – første søndag i advent med lys, pebernødder og julehygge. Julestemning kom, kom,kom!

Men jeg har også glædet mig til denne dag af en anden grund, nu kan jeg nemlig endelig dele min adventkalender med jer her på bloggen.

Hver søndag i julen kan I være med i en ny københavner-advent-kalender-konkurrence – det bliver en rigtig god jul i år her på bloggen, det kan jeg godt love jer!

FØRSTE ADVENT KONKURRENCE

Peulicke Design

Julen er en glædensfest!

Og hvad hører til fester? (udover god mad, grin og dejlige mennesker). For mig hører en skøn og festlig kjole til. En der kan få min indre prinsesse frem og få mig til at ligne Julia Roberts fra Pretty Woman – i den scene med den røde gallakjole, kan I også huske den? Suk den var flot.

Det er heldigvis aldrig for tidligt at tænke og drømme om den perfekte kjole til årets number one glædesfest.

Og nu behøver du ikke bare drømme om den perfekte kjole, nu kan din prinsessedrøm gå i opfyldelse. 1. adventkonkurrence er nemlig:

Et gavekort på 500 kr. du kan bruge til at få skræddersyet den perfekte jule- eller nytårskjole hos Peulicke Design. 

Hvor tit er det lige man får chancen for at forkæle dig selv og sin indre prinsesse..?

Heidi fra Peulicke Design kører gerne ud til dig for designe og draperer din drøm af en kjole til et af årets sidste og skønneste fester.

Se flere skønne kjoler fra Peulicke Design og lad dig inspire til din perfekte julekjole her.

Vær med i konkurrencen sådan:

følg københavnerliv på Bloglovin

like københavnerliv på Facebook

– og skriv så en kommentar herunder om hvilken filmkjole du gerne ville eje for en dag? Det er jul, så må man gerne drømme lidt!

+ bo i København/omegn eller i Roskildeområdet (der har Peulicke Design base), da Heidi skal kunne køre ud til dig

Jeg finder en advents-vinderen 2. søndag i advent, hvor I også kan være med i min næste advent-konkurrence.

Rigtig god jul til alle jer jule-prinsesser derude.

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

11 responses

  1. Dengang jeg var ung (13 år)….. der drømte jeg tit om den der lange lysegule kjole, med dyb udskæring i ryggen, som Kate Hudson havde på i “How to loose a guy in 10 days”… 🙂

  2. Jeg er helt blank når det kommer til ønske-kjolen fra anden inspirationskilde, men jeg ville elske at få syet en flot kjole der fremhævede min gode sider, og skjulte de mindre flatterende. Det ville være once in a lifetime, og noget jeg nok ellers aldrig ville unde mig selv, desværre.
    Miatilda A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *