10 københavnske Instagram profiler du bør følge lige nu

Share

Instagram er et fedt medie! Lækkert design, enkelt at bruge og mange fantastisk inspirerende fotos dagen lang. Jeg er også selv begyndt at bruge mediet mere og mere. Det er bare så nemt og en fed måde at vise jer mine oplevelser i København (også resten af verden) på. Jeg spår faktisk at Instagram overhæler Facebook som socialt medie, så er det sagt – Instagram er heller ikke bombespammet med reklamer og konkurrencer på samme måde som Facebook efterhånden!

Jeg har været på foto-jagt og fundet københavnske instgramprofiler, som giver den maks gas i vores allesammens herlige by – der er lidt for både de design, mad, mode og fotonørdede.

Gittestark

Gittes fantastisk smukke fotografier giver altid en god start på dagen. Hun har base i Bjarke Ingels “8-tal” og hendes Instagram vidner om en general kærlighed til Amager og Amager Fælled.

gittestark-instagram

Kobenhavnerliv

Københavnerliv er som navnet vidner fyldt med stemningsfyldt københavnerinspiration. Jeg har en forkærlighed for det alt grønt, nordisk, sødt og hyggeligt. Derudover har profilen også en del fotografiske afstikkere til andre steder på vores dejlige jord (som bare venter på at blive opdaget af en vis Katrine Dybkjær).

kobenhavnerliv-instagram

Soulaimagourani

Bortset fra det nærved umulige navn at udtale er jeg vild med denne dame. Hun er iværksætter, konsultent, foredragsholder og et styk dame med ben i næsen. På hendes Instagram får du et indblik i hendes travle og inspirerede liv – der har hjemmebase på Nørrebro.

soulaimagourani-instagram

Aninedk

Hos denne københavnske blogger er der mest fokus på hvad der foregår indenfor – i hendes altid fyldte (chokolade) køkken. Hvis du har en sød tand (og har tid til at savle lidt) byder profilen på lækker hjemmelavet chokolade og kager.

aninedk-instagram

Thatnordicfeeling

Hendes profil handler lige præcis om hvad navnet indikerer – lækre stilleben og indretningsfoto fra hendes nordisk inspirerede københavnske lejlighed. Nordic is the new black – så følg hende.

thatnordicfeeling-instagram

Ninahorne

Ninas profil er spækfyldt med inspirerende billeder fra byens farverige puls. Det er fokus på natur, arkitektur og cykler (self. vi er jo i København)

ninahorne-instagram

Sondergaard

Thomas leger med sort/hvid, lys/skygge på en super inspirerende måde. Har man selv en amatørfotograf gemt i maven, så er der masser af inspiration af hente hos ham.

sondergaard-instagram

Copenhagenbyme

Camilla er tydeligvis vild med vafler og mad. På hendes profil kan du få gode råd til hvor du skal spis brunch i weekenden og dele en pizza fredag aften. Lækkert lyst og inspirerede univers. Camilla er desuden Community Manager hos Yelp og kender alle byens hippe steder.

copenhagenbyme-instagram

Simpeldagbog 

Lindas univers er noget for sig – hun giver mig altid lyst til at sidde med et tæppe, en brownie (aner ikke hvorfor lige en brownie?) og en kop te. På hendes profil får du inspiration om livet i 2200, hjemmebag og børnegrin.

simpel-dagbog-instagram

Emilysalomon 

Livsstil og modeblogger Emily har også på Instragram et univers fyldt med inspiration, skønne kjoler og lækre opskrifter. Altid en inspirerende dame at holde øje med.

emilysalomon-instagram

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 responses

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *