2. advent konkurrence

Share

Puha mine eksamner trækker lidt tænder ud – men så er det godt man har en god undskyldning til lidt overspringshandling: adventkalender…!

Først skal vi have fundet vinderen fra sidste uges adventgave. Tak til alle jer, der kom med gode tips til næste års design af haver og altaner. Jeg har skrevet det hele ned, så måske I kan se jeres tips i brug, når vores altan her på matriklen åbner op til foråret.

Men jeg blev jo nødt til at finde en vinder. Jeg gik efter det bedste tip af alle dem som I gav. Og vinderen, der i denne mørke vintertid nu rigtig kan hygge sig med te og haveinspiration, bliver:

Louise

Stort tillykke og send gerne et billede af din altan til sommer, vi er nok flere der gerne vil inspireres.

Lad os nu pakke denne adventgave op..

copenhagenized-2-advent-konkurrence

I gaven kan du finde på lidt forkælelse til din væg. Du kan nemlig vinde:

“Copenhagenized” håndlavet designer plakat i A3

Hvordan kan du få fat i adventgaven? 

– følg mig/bloggen på Instagram 

– like københavnerliv på Facebook

– skriv hvor købenahavner-plakaten skal hænge hvis du vinder den

TIP! Hvis I sukker lidt efter den fine københavnerplakat og ikke bliver den heldige vinder, så kan I købe den herinde på bloggen, så den stadig kan blive en fin julegave til en kær.

Jeg finder en advents-vinderen 3. søndag i advent, hvor I også kan være med i min næste advent-konkurrence.

God jul indtil vi ses igen

katrine_københavnerliv

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

23 responses

 1. Hvis jeg blir den heldige vinder skal Copenhagenized hænge lige foran mit skrivebord og minde mig om, at jeg har bedre af, at bruge cyklen end sidde på min flade ……..og spise skønne flødeboller….

 2. Hvis jeg vandt den skønne plakat skulle den hænge i køkkenet, stilen er perfekt, og så kunne jeg jo også lave flødeboller mens jeg så på den:)

 3. Hvis jeg bliver den lykkelige ejer af en Copenhagenized plakat, skal den hænge i min stue fra februar af, hvorend det så bliver i verden!

 4. Uhhh! Er så glad for at have vundet 😀

  Men bliver da nødt til også at deltage i denne, det er jo kun jul en gang om året og din fine blog fortjener en masse opmærksomhed!

  Hvis jeg vandt – så skulle den fine plakat hænge på min dør i gangen, for det er det rum jeg går igennem flest gange om dagen. Der kunne den passende minde mig om at tage en cykeltur i mit elskede København når jeg har brug for en pause

 5. Den fine plakat skal bestemt hænge sammen med de øvrige yndlingsbilleder, lavet af og med børn og andre udvalgte kunstnere..! Og ,så vil den minde mig om -den tilbagevendende glæde- det er at opleve Kbh. med cyklen som(turist) transportmiddel. Det bliver vi aldrig trætte af.! Og med alle de fine tips, på denne blogg ,om hvad og hvor man kan få en masse gode oplevelser i Kbh ,bliver det at cykle rundt og få oplevelser …en “Never ending story…” Heldigvis.
  Flødebollekursus….uhhhmmm….og sjovt. Som måske kan komme familien tilgode.. 😉

 6. Denne københavner plakat passer perfekt i min nyindflyttede københavner lejlighed på Østerbro, hvor plakaten skal hænge over mit spisebord, så jeg har lækkert at se på, når jeg spiser og læser til eksamen. Så kan den minde mig om hvor fantastisk kort der er at cykle til studiet fra Østerbro 😉

 7. Meget fine præmier!

  Hvis jeg vinder den flotte plakat skal den hænge over mit spisebord med en gruppe andre plakater, da deres tema passer godt sammen 🙂

 8. Jeg krydser fingre for at være så heldig at vinde! Plakaten er super fin, og ville blive det første der kommer op på væggen i køkkenet i vores nye lejlighed. Men endnu vigtigere er flødebolle-kurset, som jeg netop planlægger at forære min svigerinde i julegave – det ville være hyggeligt at gøre sammen. Er vild med Social Food, såvel deres profil som de lækre chokolader. Og vinder jeg kurset, kan jeg i stedet bruge pengene på flere lækkerier til den søde tand;)

 9. Eeelsker flødeboller – ville være så sjovt og lækkert :-).
  Og plakaten skal hænge på min teenagesøns værelse – den er lige ham!!

 10. Den skal da hænge i min entre over vores knagerække! Der ville den passe fint ind, som en lille reminder om at tage cyklen og opleve København lige udenfor døren. 🙂

 11. Uhh, hvis jeg bliver den heldige vinder skal den hænge på væggen ved siden af sofaen ❤️ Så hvis manden ser biler i tv kan jeg nyde synet af den skønne plakat

 12. Den skulle gives til min søster, og jeg kunne forestille mig hun ville hænge den i hendes køkken 🙂 Ved hun har kigget efter noget til at fylde en bar plet på væggen.

 13. Ej hvor er det dog en vild fed konkurrence 😉

  Hvis jeg er så heldig at vinde skal den hænge over mit skrivebord i stuen 😉

  Og hvilken en oplevelse hvis man skal på det flødebollekursus. Det kan kun blive for sjovt 😉

 14. Skulle jeg blive den heldige vinder, vil jeg hænge plakaten i min stue. Alternativt vil den også gå ret godt i mit køkken. Så det bliver en af de to steder 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *