2. adventkonkurrence: designerplakat

Share

Mine eksamner trækker lidt tænder ud – men så er det godt man har en god undskyldning til lidt overspringshandling: adventkalender…!

Først skal vi have fundet vinderen fra sidste uges adventgave. Tak til alle jer, der kom med gode tips til næste års design af haver og altaner. Jeg har skrevet det hele ned, så måske I kan se jeres tips i brug, når vores altan her på matriklen åbner op til foråret.

Men jeg blev jo nødt til at finde en vinder. Jeg gik efter det bedste tip af alle dem som I gav. Og vinderen, der i denne mørke vintertid nu rigtig kan hygge sig med te og haveinspiration, bliver:

Louise

Stort tillykke og send gerne et billede af din altan til sommer, vi er nok flere der gerne vil inspireres.

Lad os nu pakke denne adventgave op..

copenhagenized-2-advent-konkurrence

I gaven kan du finde lidt forkælelse til din væg. Du kan nemlig vinde:

“Copenhagenized” håndlavet designer plakat i A3

Hvordan kan du få fat i adventgaven? 

– følg mig/bloggen på Instagram 

– like københavnerliv på Facebook

– skriv hvor københavner-plakaten skal hænge hvis du vinder den

TIP! Hvis I sukker lidt efter min fine københavnerplakat og ikke bliver den heldige vinder, så kan I købe den herinde på bloggen, så den stadig kan blive en fin julegave til en kær.

Jeg finder en advents-vinderen 3. søndag i advent, hvor I også kan være med i min næste advent-konkurrence.

God jul indtil vi ses igen

katrine_københavnerliv

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

21 responses

 1. Det er altså en fantastisk plakat. Hvis jeg er den heldige vinder, så er det faktisk ikke mig, der skal bestemme, hvor plakaten skal hænge. Det skal derimod min dejlige kæreste, som er vild med lækre cykeldetaljer og også det at cykle. Især her i København. Jeg tror nu, at han foreslår, at den skal hænge i vores stue/alrum, for her bruger han det meste af sin tid, når han er hjemme 🙂 Rigtig glædelig 2. søndag i advent!

 2. Det er den perfekte plakat til min nye københavnerlejlighed hvor der er lidt tomt på væggene. Den skal hænge i stuen hvis jeg vinder den!

 3. Jeg er med begge steder..
  Jeg ville hænge den i gangen. Den er så fin. <3
  Glædelig december til dig, og dine – og held og lykke med dine eksaminer. Næsten i mål, lyder det til.
  Miatilda A

 4. Wauw den ville passe perfekt ind i mit køkken 😀 – Eller stuen hvis det ikke var fordi der ikke er noget vægplads.

 5. Jeg har selv mine vægge fyldt med kort og billeder, så jeg vil forære præmien til min søster, som har kedelige, hvide, bare vægge – i håb om at få spotpladsen lige over sengen hehe !

 6. Uha! Jeg flyttede til København for et par måneder siden, så den skal da hænge over min elskede sofa på mit nye værelse i København 😀

 7. Den skal stå sammen med min francis Cugat plakat (det rimer tilmed også) af “celestial eyes” og give mit værelse lidt cykelsjæl – til en cykelsjæl 😉

 8. Plakaten skal hænge i mig og mine veninder nye lejlighed i Sluseholmen, hvor jeg lige er flyttet ned efter at have boet en del år på Vesterbro. Hernede savner jeg – og det kan man godt – de mange cyklister, menneskemængderne (hvor man kan gemme sig i blandt) og det rigtige københavnerliv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *