3. adventgave: 2*billetter til Louisiana og deres nyeste bog

Share
Det et 3. søndag i advent og julen nærmer sig! Tænk så blev det lige søndag igen – hvor løber tiden hen!? Hos mig har dagen idag stået på julekagebuffet på Sauntehus Slot. Nu hvor jeg alligevel ikke kan bevæge mig af julekage-sukkerchok kan jeg jo fint bruge aftenen på at pakke en ny adventgave op til jer.

Men først til sidste uges vinder. Det er altid en ren julemandsagtig fornøjelse at kunne finde på gaver til jer og at kunne gøre en af jer eksta juleglade. Tak for alle jer som deltog – det er altså noget så skønt at se hvor velligt mit design er (det varmer i mit julehjerte).

Vinderen af min plakat, Copenhagenized, blev:

Amilie

Held og lykke med din færden på Sluseholmen. Det er jo en ret ny bydel i København- så du må love at skrive hvad der sker at sjove ting derhenne:)!

Og husk alle jer andre – I kan stadig nå at bestille mit design af en plakat her inden jul😉 Det ville varme mig at se flere Copenhagenized plakater hænge rundt i jeres københavnerhjem.
Skriv til mig på: dyb.kat@gmail.com for at bestille:)

Og så til dagens gave:

2*BILLETTER OG BOG FRA LOUISIANA

Lousiana nord for København er et af mine absolut ynglingssteder! Jeg er nok også blevet lidt farvet for jeg kommer fra Humlebæk hvor Lousiana ligger – jeg har endda slået mine folder i Louisianas børneskole. Ha jeg husker tydeligt en papmacheskulptur, der var større end mig selv og meget speciel. Det var tider!

Fordi stedet betyder så meget for mig, har jeg fået lov at udlove billetter til jer samt deres nyes bogkatalog omkring Yayoi Kusami, som de har en udstilling med for tiden (få mig ikke til at udtale hendes navn til den kommende julefrokost!).

Jeg vil vædde med at de fleste af jer har set de meget prikkede billeder der flourer på de sociale medier i disse tider – jep det er fra Yayois super sjove, skønne, skæve udstilling på Louisiana.

Yayoi Kusami Louisiana

Nu har du altså muligheden for at vinde to billetter til Louisiana og oven i hatten få Louisianas nyeste bog om Yayoi Kusami.

 

Jeg håber du kan finde en ven eller kæreste at tage med i hånden på en hyggelig kulturel tur i det nye år. Nogle gange har de fredagslounge på Louisiana, måske I kunne time det med at besøge museet der og få en skøn musikalsk aften ud af det også!

DELTAG I KONKURRENCEN

1. Meld dig til mit nyhedsbrev  (i højre side på forsiden)- altså hvis du kan lide de tips og inspiration jeg kommer med her på bloggen.

2. Skriv hvilket museum du ville anbefale til andre (hvem ved måske der kommer en lille guide i det nye år med alle jeres tips)

3. Lov mig at nyde juletiden, den er så kort!

HUSK! Konkurrencen løber til onsdag den 16. december, hvor jeg finder den heldige vinder.

4. Adventkonkurrence skyldes af på onsdag og jeg finder vinderen af den sidste og rigtig smagfulde konkurrence 4. søndag i advent – så vi kan nå det hele inden jul.. 

Og så syntes jeg lige I skulle slutte af med lidt fotos fra mit juleeventyr på Saunehus slot idag:

sauntehus-julekagebuffet sauntehus-slot sauntehus_slot

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *