3. advent konkurrence

Share

Julen nærmer sig med hastige skridt – tænk at det allerede er den 3. søndag i advent. Lyset er blevt tænkt og jeg har brugt dagen på at pakke julegaver ind. Og så har jeg åbnet denne adventgave til jer.

Vinderen af 2. adventkonkurrence blev

STINE P

Jeg håber du bliver rigtig glad for plakaten og får en skøn dag til flødebollekurset!

KØB PLAKATEN

Copenhagenized

Til alle jer andre, så kan I stadig nå at forkæle jer selv eller en anden med Copenhagenized plakaten. I kan nemlig købe den her på bloggen.

 

 

3. advent

I denne adventgave kan du vinde et myserium!

Et gavekort til TimeQuest – et sjovt escape games i teams

Dette spil har jeg hørt rigtig meget om og jeg har glædet mig til at kunne lave denne konkurrence om det. TimeQuest er et spil i København hvor I i et team bliver lukket ind i et rum og kun ved at løse forskellige gåder og opgaver kan I blive lukket ud igen.

Lidt om spillet: 

I teams på 2 – 5 bliver I lukket ind i et tematiseret rum fyldt med gåder, mysterier og skjulte ledetråde. I har nu 60 minutter til at løse gåderne og komme samlet ud af  lokalet/lokalerne. Der findes fire forskellige spil: Bomben, Banken, Laboratoriet eller Prison Break

Hvordan kan du få fat i adventgaven? 

– følg københavnerliv på Bloglovin 

– like københavnerliv på Facebook

– skriv og tag i Facebooktråden under dette indlæg hvem du ville løse mysteriet med (HUSK det er altså inde på Facebook du skriver)

God jul indtil vi ses igen

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *