4. adventkonkurrence: Bright Sprout design lampe fra Nordic Tales

Share

advent-sprout-lampe

Først til den heldige vinder af gavekortet til lidt live adventure og mystery game med gavekortet fra Time Quest.

TILLYKKE vinderen blev:

DITTE

Jeg håber du får en rigtig (u)hyggelig og spændende tur -bare det var mig, det lyder super spændende!!

VIND lampen Bright Sprout

Denne fjerde og sidste advent har jeg åbnet en rigtig spændende gave til jer. I denne adventkonkurrence kan du vinde en flot nordisk egetræslampe, Bright Sprout lampen fra Nordic Tales.

Jeg faldt selv over Nordic Tales da jeg så Jonas var normineret til årets iværksætter. Super sejt! Allerede under Jonas arkitektstudie havde han masser af ideer og en af ideerne banede vej til hans firma, Nordic Tales. Super spændende firma med rod i den nye nordiske stil. Jeg er vild med Nordic Tales og deres designs, der med deres nordiske design skaber en æstetisk oplevelse af noget så hverdagsagtigt som en lampe.

Lidt om lampen

Bright Sprout er en fatnings lampe fremstillet af egetræ, designet specielt til sparepærer lavet i et lækkert blødt, nordiske design. Se mere om lampen HER.

Hvordan kan du få fat i adventgaven? 

– følg københavnerliv på Bloglovin 

– like københavnerliv på Facebook

– Nominer en ven/mor/nisse/kæreste/bror på Facebook eller herinde under indlægget og skriv hvorfor du gerne vil give denne person en ekstra julegave.

Jeg glæder mig til at høre om jeres nomineringer. Og rigtig god jul når den kommer lige om snart.

Jeg finder en vinder dagen før nytår den 30. december – en god måde at slutte det gamle år af på syntes du ikke?

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

23 responses

 1. Jeg vil nominere min søn Tobias..som lige har købt lejlighed i KBH. Og som er til ALT lavet af træ….. Meget simpelt- denne lampe ville lige være ham… !

 2. Min søn Victor, som er 12 år gammel, og vild med lamper.. Han elsker specielle lamper, og er meget bevidst om lyset på hans værelse. Han ville blive glad..

 3. Vil gerne nominere min bror Christian Maretti Nicolaisen. Han har lige fået ny lejlighed og trænger til en smart lampe.

  Jeg følger både på bloglovin og facebook 🙂

 4. Jeg vil gerne nominere min søster. Hun er der altid for mig og overlader gerne soveværelset til mig, når jeg er på besøg og sover selv på en luftmadras. Jeg ved, hun vil blive rigtig glad for lampen, da det lige er hendes stil. Rigtig god jul og godt nytår.

 5. Jeg vil gerne give min mor en ekstra gave. selvom jeg er blevet 26 er hun der altid for mig, og brænder det på, ved jeg at hun kan hjælpe mig.

 6. Ville give den til min mor da hende og min far lige et flyttet. Da jeg flyttede for nogle år siden, gav min mor mig en masse nye ting og jeg vil derfor gerne gøre det samme for hende. Jeg er sikker på at denne lampe vil passe rigtig godt ind! 🙂

 7. Jeg vil gerne nominere min lillesøster som flytter hjemmefra til sommer. Vores lille efternøler har ikke altid haft det nemt, bestemt ikke efter vores far blev alvorligt syg, og døde midt i mens min søster gik i 1.g. Det var specielt hårdt for hende som eneste hjemmeboende barn ud af 4. Men hun var stærk, og til sommer bliver hun student og flytter tættere på mig i Århus, jeg glæder mig så meget. Og denne lampe ville passe lige ind i hendes stil 🙂

 8. Min skønne kæreste gennem mere end 5 år. Han elsker træ og han snakker tit om at vi mangler ordenligt lys i køkkenet og hvilken smuk måde at få det på.
  Han har støttet mig igennem mere end et år med sygdom, operationer mv så han fortjener en erkendelighed for sin kærlighed og trofasthed!

 9. Jeg vil nominere min kæreste .. Vi står begge boligløse i øjeblikket og leder med lys og lygte, efter en lejlighed som vi sammen kan slå os ned i. Trods stressen over ikke at have et sted at kalde ‘hjem’ og især her i juletiden, hvor alt jo ellers skal være så glansbilledeperfekt, med hjemlig hygge og juletraditioner, formår han dog at gøre mig til verdens lykkeligste. Noglegange i løbet af dagen, kan jeg bare stoppe op og tænke: “Fuck! Hvor er jeg dog heldig og hvor er jeg dog uendeligt forelsket!”. Synes på mange måder at tiden i øjeblikket er svær pga. den manglende bolig, men han gør mig bare så lykkelig og selv når alt i verden er noget lort og intet går som jeg vil det, giver han mig håb for at alt nok skal blive godt!

  Krydser fingre for lampen her, da jeg har fået lov ene og alene at bestemme indretning, når vi finder en lejlighed – og denne skal selvfølgelig være en del af den!

  Mvh,
  Sam Madeleine Athena

 10. Jeg vil nominere min mor. På dette tidspunkt sidste år handlede alt om sygdom og om den kemobehandling hun skulle starte på lige efter jul. Nu er hun heldigvis rask, men i starten af januar 2015 skal hun ind til tjek for at sikre at hun nu også er helt rask. Derfor synes jeg at min mor fortjener en ekstra opmuntrings/håb-om-et-godt-resultat-gave, og der vil denne lampe passe perfekt som en symbolsk gave. Den vil forhåbentlig give lys i en lidt mørk tid 🙂

 11. Jeg nominerer min søn på 21, som skal flytte hjemmefra. Han kan godt lide god kvalitet, men har ingen penge til at købe dyrt for lige nu. Det vil være en daglig nydelse for ham at se på den smukke lampe!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *