Gode apps til København

Share

Både som blogger og som nylig opstartet kandidatstuderende på IT Universitetet, så udforsker og bruger jeg mange apps om København.

Der findes så mange fantastiske apps derude, som bare skal ind på jeres smartphones og give jer nogle endnu bedre oplevelser i byen.

Her er et udpluk af nogle af de apps jeg selv er faldet over og som jeg bruger, når jeg tager på eventyr i byen:

1. ByHøst

Skærmbillede 2014-09-29 kl. 17.32.15

Især i øjeblikket bliver Byhøst aktivt brugt hos mig. Appen er lavet som et kort over København, der viser steder hvor man kan plukke frugt, bær, urter og lignede dejlige friske råvarer i byen.

Brugere kan også selv skrive på, hvis de finder nogle gode steder som de vil dele med os andre.

ByHøst i iTunes

2. Yelp

Skærmbillede 2014-09-29 kl. 17.36.19

Yelp er en af disse super fantastiske apps hvor brugere selv anmelder og skriver om skønne cafeer og hyggelige restauranter i byen. Skriver du nok anmeldelser kan du opnå status af elite og komme med fester, openings og andre sjove ting.

Yelp har også den fine funktion at man kan søge efter steder i nærheden, så man kan finde en skøn cafe netop når man trænger til kaffe og ikke aner hvor de gode kaffesteder er.

Yelp i iTunes 

Yelp i Google Play

3. I Bike CPH

Skærmbillede 2014-09-29 kl. 18.01.44Selv lever jeg jo nærmest på min cykel og det er jeg sikker på mange andre også gør. Denne app giver gode forslag til grønne cykelruter i byen, så man undgår trafikos og larm fra de større gader. Og så er den god til at tage på eventyr med, da den kan ligge en rute for dig.

 

I Bike CPH i iTunes 

I Bike CHP i Google Play

4. Børn i byen

Skærmbillede 2014-09-29 kl. 17.58.30Denne app er perfekt til en børnefamilie, som skal på oplevelse byen sammen. Den giver et overblik over kommende aktiviteter, cafeer, museer og butikker, hvor dine børn bliver modtaget med et smil og kan hygge sig.

 

Børn i byen i iTunes 

5. Fleafinder DK

Skærmbillede 2014-09-29 kl. 17.47.38Jeg elsker loppemarkeder – lækre ting til billige penge er vel enhvers drøm. Nu er jeg så faldet over denne app, der giver et godt overblik over de forskellige loppemarkeder både i København og i resten af landet. Går du med lidt lopper i maven, så kan du også selv oprette et loppemarked.

 

Fleafinder DK i iTunes 

Fleafinder i Google Play

6. Giv et praj

Skærmbillede 2014-09-29 kl. 18.16.01Denne app er for overskudsmennesker eller mennesker, der som mig bliver irriteret over huller i vejen, når man ellers så fredeligt kommer cyklede med indkøb (og altid æg selvfølgelig). Nu kan man med appen give et praj til Københavns kommune om netop disse bump, huller på fortorvet eller andre små irriterende ting i vores ellers så dejlige København.

Giv et praj KBH i iTunes 

Giv et praj KBH i Google Play

7. GoGreenCopenhagen

Skærmbillede 2014-09-29 kl. 17.53.38GoGreenCopenhagen er for folk, der er til det grønne, bæredygtige og økologiske.

Appen guider dig rundt til økologiske cafeer, grønne åndehuller, cykelruter  bæredygtige butikker og hoteller.

 

GoGreen i Google Play 

8. Mobilbilletter Hovedstaden

Skærmbillede 2014-09-29 kl. 18.04.07Til alle jer som ikke bruger rejsekort eller bare hele tiden glemmer at tjekke jer ud, så kan I bruge denne app istedet. Her kan man købe billetter, når man skal med S-tog, bus eller metro rundt i hovedstaden – og man skal ikke tjekke sig ud!

 

 

Mobilbilletter Hovedstaden i iTunes 

Mobilbilletter Hovedstaden i Google Play

9. eReolen

Skærmbillede 2014-09-29 kl. 18.32.29Denne app har som sådan ikke noget at gøre med oplevelser i København – og så alligevel. Er man bruger på et bibliotek, så kan man downloade gratis lydbøger med denne app.

Selv bruger jeg appen meget, når jeg bevæger mig rundt på oplevelser i byen. Skal jeg på en lille gåtur, cykle hjem fra studiet eller tage på tur langs Københavns kanal, så lytter jeg tit til en god historie imens – det kunne jo være en historie om København, hvis det vigtig skal gå højt.

eReolen i iTunes

eReolen i Google Play 

10. iSpot

Skærmbillede 2014-09-29 kl. 18.45.05Denne app giver et godt overblik over alt hvad der sker i byen. Både aktiviteter, restauranter, wellness, udendørs cafeer. sightseeing og shopping. Sådan en god allround app man kan tage med sig når byen skal udforskes. Man kan blandt andet søge efter “neighboorhoods”, hvis man kun skal udforske én af Københavns bydele.

iSpot i iTunes 

iSpot i Google Play

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

One response

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *