Guide: Bedste fotoapps til din storbyferie

Share

Et billede siger jo mere end 1000 ord sagde en klog mand engang og app markedet vrimler med apps, der kan give din billeder et professionelt og kunstnerisk look.

Som blogger bruger jeg meget tid på at redigere fotos til indlæg og diverse sociale medier. Jeg har nu fundet de bedste fotoapps frem til jer i denne lille guide, så I også kan tage og dele skønne billeder på jeres næste storbyferie eller københavnertur.

1. Instagram

Instagram

Instagram er creme-ala-creme når det handler om at dele sine fotos på de sociale medier.

På appen kan I også redigere jeres billeder med diverse filtre og lave attraktive og professionelle billeder – lige til at dele med omgangskredsen. Must-do indenfor fotoredigering og storbyferie. Du kan dele Københavns skønne stemning direkte med din omgangskreds på fem minutter.

2. ABM

A beautiful Mess

A Beautiful mess er en DIY og fotoblog, som jeg trofast følger – de inspirerer mig altid til at lege med mit kamera og tage gode billeder. Nu har de også lavet en app.

Den er lækker og let at bruge, når du skal redigere dine billeder. Du kan lave fotocollager eller redigere enkelte billeder, indsætte fotofiltre, skrive og meget mere.

Appen kan dele dit billede direkte til dine sociale medier eller du kan maile billedet af din sovende hund direkte til din veninde.

Min ynglingsapp, når jeg skal lege og være kreativ med mine billeder.

3. Photoshop Express

Adobe Photoshop Express

Mange af jer kender to Photoshop, et redigering program til computeren som mange designere, bloggere og andre professionelle arbejder med når billeder skal redigeres. Nu har de også lavet en app, så du kan redigere dine billeder på farten – dejligt!

Mangler du et godt (og gratis) program til at redigere dine billeder, croppe dem, fjerne røde øjne og ændre på lysforhold, så kan jeg varmt anbefale denne app. Lækker og professionel redigeringsprogram.

4. Photo Collage

Photo College

Denne app kan på få minutter give dig en kreativ billedcollage til Facebook eller Instagram. Igen en app, hvis du skal være kreativ og nyder at sætte dine fotos på en lækker og inspirerende måde.

Du kan redigere billederne i collagene individuelt med filtre og sætte tekste, ikoner, rammer og andet sjovt ind – kun din kreativitet og fotos sætter grænser.

5. PicLab HD

PicLab HD

Denne app er god til de inspirerende fotos de sociale medier vrimler med i disse dage. Du ved dem med et billede – gerne med retro filter – og et lille citat gerne med en attraktiv font.

Og nu kan du lave dine helt egne inspirerende citater med denne app. Du kan bruge et billede fra biblioteket eller tage et og så er det ellers bare med at lege og finde på kreative citater.

Jeg glæder mig til at se jeres skønne fotos –> hashtag dem på #mitkøbenhavnerliv

Og følg mig på @katrinedybkjaer – på farten rundt i København & det løse

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *