Besøg fra New Zealand kræver picnictur og Kongespil

Share

team-webDet er blevet sommer i kalenderen og det betyder for mange af os byboere en pakket picnic kurv og et tæppe under armen med destination til en af Københavns mange dejlige, grønne parker.

Selv var jeg også på picnicholdet igår. Men dette var en helt speciel picnic. To af mine venner fra mit udvekslingsophold i New Zealand for et halvt år siden var kommet til København. Fantastisk at se mennesker igen, som man sidst så på den anden side af jorden og ikke vidste om man vinkede farvel til for sidste gang!

cykel-web

stå-web

Pavan er på vej til England fra USA, hvor han skal deltage i The Mongolian Race. Dette er et knaldsjovt og underligt race, hvor det gælder om at komme fra England til Mongoliet. Man bestemmer selv ruten og tempoet. De var nu igang med at finde ud af om de skulle nord eller syd om Ukraine og hvordan deres tur ville forme sig igennem Rusland.

tøser-web

Alicia kom hjem til Frankrig fra New Zealand for en uge siden og er straks fløjet til København. Jeg kender det godt selv, man får rejseabstinenser og udlængsel som rejsejunkie. Midlet er en ny flybillet eller andre eventyr (hvorfor tror I denne blog blev lavet!).

Nå tilbage til vores picnictur. Den blev holdt i Fælledparken med tæpper, de obligatoriske Carlsberg øl, Backgammon, et musikanlæg på vogn der skulle opvarmes lidt inden Roskilde og det gode gamle Kongespil.

Kan I også huske Kongespillet fra jeres barndom? Det der spil hvor man skal ramme keglerne, der på stribe står og hovere over alle de gange man med tungen lige i munden for præcisionens skyld kaster sin pind flere meter ved siden af. Og så kongen i midten som man absolut ikke må ramme, for så dør man – det var ihvertfald det jeg fik af vide da jeg legede det som barn.

kaste-web

Det blev en super hyggelig dag med grin, sol og dejlige mennsker. Der er nu ikke noget som Københavns grønne spots.

Her er bare et par af mine andre favoritter, som kan forvente et besøg af mig her over sommeren:

Botanisk Have – Islands Brygge – Kastellet – Utterslev Mose – Søndermarken – Kongens Have – Frederiksberg Have – Assistens Kirkegård – Østre Anlæg – Amager Fælled 

aften-web

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *