Copenhagen Ironman 2015 og fit-vinderne

Share
løb

Jeg træner mens kæresten vender og vender og vender når han svømmetræner ude ved Amager Strandpark

På søndag, 23. august går det løs – 3.000 super mega seje både mænd og kvinder kaster sig ud i en præstation, som jeg kun kan klappe begejstret af på sidelinjen, Ironman Copenhagen bliver nemlig skudt igang.

Tag et smut ud og hep med i Københavns gader, det bliver en fest og jeg syntes at de fortjener en ekstra hånd. De slutter af på Christiansborg – hvis I vil se de seje mennesker komme i mål!

Distancerne til Ironman

Først skal alle de her mennesker svømme 3,8 km i Amager Strandpark, når løbet sættes igang kl 700 på søndag.

Så står den på en lille hyggelig cykeltur rundt omkring i Nordsjællands smukke natur – 180 km i alt.

Og så slutter de af med en lille lækker marathon (42,2 km) i hjertet af København. (Mit mål er “bare” at løbe et halvmarathon til marts, så nu har jeg sagt det for åben skærm. Bum der skal trænes!!!)

  • 85 % er mænd og 15 % er kvinder (de 15 % kvinder er rekord – og jeg er stolt på mit køns vegne!)
  • 1.515 danskere
  • Knap 1.500 internationale atleter fra 51 nationer
  • ialt 3.000 mega seje folk!

Jeg følte mig også lidt iron-sej idag, gik nemlig rundt og svingede med en Irontaske i de københavnske gader… Min kærestes taske altså, som vi hentede idag sammen med hans startnummer og de andre 2.999 tosser der stiller op. Overalt faldt triatleterne faldt i svime over geler, svømmebriller og forstoppelsespiller, så man ikke skal spille dyrebare minutter på toilettet undervejs (I tell you, an awesome sport that is!). Ha og hvem endte med at komme ud derfra med en pose under armen – typisk kvindeting 😛

copenhagenironman2015

Der står sikkert alt muligt om at man kan dø undervejs og at arrangørerne ikke tager ansvar hvis din cykel til 20.000kr bliver stjålent, men man skriver under hvis man er en rigtig Ironman! yeah…

ironmancopenhagen2015

Ironman 2015 (preview:P)

løb_københavn

Kom og hep på de seje ironmen og women..!

Vinderne til Copenhagen Health Week

Og på mandag er det os mere dødelige, seje sunde mennesker, der får chancen for at udfolde os i byens dejlige rum og parker. Copenhagen Health Week kommer til byen. Og vinderen af min konkurrence skal findes..

Tak for jeres sjove og gode fitte-kommentarer og om hvordan vi sagtens kan være aktive på skæve måder i byen.. Dem gemmer jeg til senere forlystelse:)

Vinderene blev Helle & Rikke

Tillykke og god fit-uge til jer begge (og jeres venner og alle jer andre).

katrine_københavnerliv

You are a star - as long as you do your best!

You are a number one – as long as you do your best!

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

One response

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *