Dansk design hot or not: Bjørn Wiinblad

Share

 

Foto Ole Akhoej, fra Arkens udstilling

Foto Ole Akhoej, fra Arkens udstilling

Wiinblad is back in business. Min forældres generation roder kældrerummene igennem, puster støvet af og finder deres Wiinblad frem til vindueskarmene igen.

Nogle gange kan det virke som om at alt kan blive “hipt” igen, hvis det bare har været nede og vende i kælderenes mørke længe nok.

Bjørn Wiinblad er ihvertfald skudt helt op på modebloggernes “must-buy” lister. Imorges da jeg cyklede igennem byen, så jeg også at Arken sætter fokus på Wiinblad i deres nye udstilling.  Og for noget tid siden så jeg i Go’ Morgen Danmark at en professionel loppemarkedsfinder (jep de findes åbenbart) trak gamle Wiinblads platter op fra tasken og præsenterede dem som moderne interiør find.

Dansk design som Wiinblad virker udødelig. Hvis I troede han blev tilbage i de blomstrene 60’ere og 70’ere, så kig ind i Magasin og interiørblogs idag og tro om igen..!

Vækker Bjørn Wiinblad minder om kakkelborde og kaminhylder for dig eller er hans kulørte snirkler og frodige former essensen af retro-cool?

– jeg er stadig lidt i tvivl.

Men jeg erkender det, et Wiinblad krus står nu i mit køkkenskab. Om det forbliver en ensom sjæl eller der kommer flere, skal jeg lige finde ud af.

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *