Det nye års trend er grønt og nordisk

Share

peacefulspot Assistens kirkegård

Hvordan kommer vi til at leve vores liv her i 2015? – både i boligen, livsstilen og hverdagen.

Det bliver grønt i år, så meget tør jeg godt love. Det bliver lækkert. Her på bloggen vil jeg gerne inspirere alle mine dejlige læsere til et grønt og outdoorsy liv. Selvom man bor i storbyen (som mig), så kan man sagtens leve et grønt liv og nyde vores dejlige natur.

Det siger Bo Bedre også. “Hurra for byens bonderøve – flere af dem” skriver Erik Rimmer i ledersen af Januar udgaven af Bo Bedre. Inde i bladet skriver de om 2015 største trends. Også her er siderne grønne og fuld af natur. New Nordic kaldes den livsstil, som i øjeblikket blomstre op fyldt med naturmotiver, fokus på friske naturlige råvarer og at komme ud i naturen og nyde alt det som er gratis, herligt og lige foran vores fødder.

Bonderøven, Bo Bedre, Ny Nord, byhaverne, urban gardening og Signe Wenneberg – de stemmer også allesammen for en mere grøn hverdag. Og jeg stemmer på dem.

Om det er i indretningen, din nye sunde hverdag (jeg gætter på det har været en del af dit nytårsforsæt), din livsstil, dine ferier, så håber jeg at du får en mere grøn og outdoorsy hverdag i 2015. Træk vejret dybt ind – det er gratis og det er skønt, især hvis du ikke gjorde det lige midt på Nørrebrogade.

Jeg lover at inspirere dig til nogle grønne og friske steder tæt på byen i løbet af det nye år. Så hæng på!

Green is the new black – both when it comes to lifestyle, food and interior. I love it! 

This year you will see more green adventures and inspiration to a green life here on my blog. Look out for it. 

blomster naturlig hverdag

dyrehaven

 

 

Lav frisk og sund mad

botanisk have butik

kongespil i københavn

 

hjemmelavet drivhus genbrug

 

tur i naturen

 

Valmue

 

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *