Det vil jeg lave i november

Gilleleje
Share

Bare sidde ned

Jeg har simpelthen haft en rigtig hektisk tid her på det sidste med skole, arbejde og nu også træning til et halvironman.. Så bare at sidde helt stille lidt tid lyder godt!

Tag vandrestøvlerne på og besøge Dyrehaven

– med varm kakao selvfølgelig. Bare fordi kalenderen siger november, behøver vi ikke blive helt indefissede af det.

dådyr-dyrehaven

Drikke øl på J-dagen

Det er en fest hvert år, når julbryggen endelig kommer på gaden igen og det skal vi da fejre, ikke? Vi ses den 6. november!ølsmagning_nørrebrobryghus

Svømmetræne

Ja, jeg skal jo træne en del, men hvad med jer? Måske svømmehallen kunne trække lidt mere, nu da vejene bliver glatte og ikke så sjove hverken til løb eller cykling?

TIP: Du kan komme gratis i Frederiksberg svømmehal, hvis du er medlem af Fitness World (det nyder jeg selv godt af).

Museumsbesøg i den mørke tid

Det er rigtig blevet museumstid – så afsted med os. Senere på måneden får jeg faktisk en konkurrence om et museum, så hold øje!

Louisiana

Første søndag i advent

Den 29. november er det allerede første søndag i advent. Jeg ville holde øje med bloggen her, hvis jeg var jer!:P

Kalaset

CPH:DOX

Dokumentarfilmsfestivalen CPH:DOX kommer endnu engang til København. Fra den 5-15. november kan vi alle nyde godt at skæve og skønne dokumentarfilm. Jeg glæder mig selv rigtig meget til at blive lidt klogere på den klimakrise alle snakker så meget om med filmen Intet bliver som før.

Drikke te og læse ‘Jeg får døden’

Jeg skal snart anmelde krimien ‘jeg får døden’, så op med fødderne og på med et tæppe. Hvilken bog skal I sidde med jer i november? – det er jo lige tiden til det!

hverdags citat

 

katrine_københavnerliv

Følg med i min færden på Instagram 

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *