Duft, det er forår – husk din forårsbuket af byens vilde blomster

Share

blosmterbuket-kobenhavnerliv3

København er rigtig sprunget ud i disse dage. Foråret er kommet med fuld hornmusik, farver og dufte.

Herligt! Jeg kan ikke lade være med at lade et smil bryde frem så snart jeg træder udenfor min dør.

Det er ikke kun øjnene og næsen som kan få glade af forårets farver og dufte. Hvad med at tage i Frederiksberg Have, Amager Fælled eller smutte ned på et par sideveje og plukke en buket til middagsbordet.  Blomsterne er farverige, vilde, duftende og gratis…

Og så var det min 25 års fødselsdag igår – så blomster, det hører sig til!:)

Mit forslag til forårets københavnerbuket

Der er syrener, forglem mig ej’er og akelejer i buketen. Alle de andre blomster aner jeg ikke hvad hedder. Nogle er fra blomstrene hække og nogle er muligvis ukrudt. Men det ved de jo ikke og så længe der er flotte farverige blomster på er de velkommen i min buket.

FullSizeRender-2 FullSizeRender-1

FullSizeRenderblosmterbuket-kobenhavnerliv2
blosmterbuket-kobenhavnerliv4
blosmterbuket-kobenhavnerliv6 blosmterbuket-kobenhavnerliv7 blosmterbuket-kobenhavnerliv8

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *