Grønne Getaways #1 – Dyrehaven brøler

Share

Kender I det, at man nogle gange kan få nok af Københavns travlhed – cykler, mennesker, snak, biler, røde lyskryds og ingen plads til at være for sig selv?

Sådan har jeg det nogle gange. Det skyldes nok at jeg er opvokset nær skov og strand og grønne træer og nogle gange kan jeg altså bare få nok af det hele i København – også selvom jeg jo bare kan gå ud i min dejlige have.

Jeg tænkte at nogle af jer måske har det på samme møde, at I engang imellem trænger til at smutte afsted ud i det grønne – nogle gange bare for et par timer. Derfor har jeg nu lavet en ny serie, der hedder Grønne Getaways, som kan give jer inspiration til at komme ud og trække lidt frisk luft.

Dyrehaven

Den første på listen over små smutture til det grønne er Dyrehaven.

Det er et fantastisk sted, hvor man virkelig kan høre fuglesang, dufte naturen og nyde freden. Tager du derud lige nu kan du også høre skoven brøle – eller kronhjortene ihvertfald. Kronhjortene er i brunst og i fuld gang med at brøle truende rivaliserende hanner til deres flok væk og de er ikke bange for et lille show-off lige for næsen af dig!

Vi tog varm kakao, et tæppe og nogle boller med derud – det kan varmt anbefales! Hvis du har børn eller barnlige sjæle, kunne du jo svinge ind omkring Bakken, som ligger i Dyrehaven

Hvordan kommer jeg derud: Tag et tog til Klampenborg station med regionaltoget eller C linjen, så kan du gå direkte ud i Dyrehaven. Du kan lugte når du kommer i med det rette tog, der lugter af popcorn og slik købt på Bakken.

foto 1
foto 3

foto

foto 4 foto 5

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *