Eksamenssved og stilhed

Share
tyk-hund

Just like my exammood!

 

Jeg er ikke gået under jorden i frygt for at Rusland gør deres trusler om en atombombe imod Danmark til virkelighed. Og min imaginære hund har heller ikke spist min computer. Der er simpelthen gået eksamenssved i den fra min kant.

Og jeg som troede at studerende bare kunne nyde livet, drikke øl og hyggelæse et par sider om aftenen med en brownie og en kop te. Tydeligvis har jeg ikke lært noget igennem de sidste 18 år jeg har gået i skole – jep jeg har talt det…

Men mens jeg sveder videre over eksamen, så kan I gå ind og se billederne jeg har lagt op fra vores lejlighed og have på AirBnb. I kan finde vores Airbnb opslag HER.

Når jeg får tid vil jeg godt love jer at skive et indlæg om Airbnb. Vi er selv begyndt at leje vores lejlighed ud – og det er altså en super fin måde at få lidt ekstra penge ind på og møde en masse spændende mennesker fra hele verden. Kunne I være interesserede i sådan et indlæg med tips og tricks om Airbnb og få den bedste oplevelse ud af det?

Vi ses på den anden side, når jeg har fået tørret sveden af panden.

Hav et dejligt forår derude. Og husk at følge mig på Facebook og Instagram, der har jeg stadig tid til at komme med en masse skønne og billige tips til et lækkert forår i København.

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *