En aften fyldt med musical, fødselsdag og Charlie

Share

I går blev min far, det er jo ikke pænt at snakke om alder, så han blev +1 i sin bedste alder. Det hans fødselsdag skulle fejres.

 

Tribeca-restaurantHar I nogensinde været på Tribeca NV? Det er et skønt sted med lækker mad i rå New Yorker omgivelser. Dejligt at vi er begyndt at få sådanne områder i  Nordvest. Flere af sådanne steder tak. Her tog vi hen og fejrede far med manér.

Tribeca3Tribeca1

Tribeca2

 

tribecanv

Tribeca

Charlie – en af de ting vi snakkede om ved bordet var selvfølgelig Charlie. Jeg kan se at mange andre bloggere poster “Je Suis Charlie”-indlæg idag. Det var også forfærdeligt det der skete i Paris. De er allerede begyndt at kalde det Paris 9/11, kuldegysninger. Men samtidig så jeg også Politiken poste et facebook indlæg idag. “Mens vi tænker på Charlie” hed det med en artikel om en hel landsby der blev udslettet og 2.000 mennesker meldes dræbtes.

Det vækkede ihvertfald mine frontallapper. Perspektiv. Det hele er forfærdeligt, det kan vi nok allesammen blive enige om. Men mens hele den vestlige verden snakker om 13 mennesker der døde, så bliver 2.000 mennesker samtidig udslettet fra en landsby. Tankevækkende.

Det var mit filosofiske hjørne for idag. Nu skal vi til Østre Gasværk og en rock’n’rollet De Tre Musketerer.

Østre Gasværk

Org hvor jeg grinede og grinede og grinede. Hold kæft hvor var de seje de skuespillere – kongen af Frankrig rendte rundt i lyserøde underbukser med fjer og høje hæle på, det siger da bare lidt – og man rockede hele aftenen til lækker musik.

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *