En eksotisk oplevelse hos grønthandleren

Share

grønt

Handle ind, det kender vi vist alle til. Hos os foregår mange indkøb hos vores lokale grønthandler. Der ligger nogle rigtig gode og billige grønthandlere både på Frederiksborgvej og Frederikssundsvej.

Præmissen er den at vi altid går det ned uden rigtig af vide hvad vi skal købe. Det variere nemlig fra dag til dag hvad de lige har, som er billigt. Og så får man prøvet en masse nyt og ender ikke med at række ud efter gulerødderne, agurkerne og tomaterne hver gang man er afsted.

En anden herlig ting ved vores grønthandler er pulsen der banker i de skønne butikker. Der er altid et liv og leben og det er en oplevelse for alle sanser at handle ind. Der dufter af orientalske krydderier, øjnene bliver fanget af alverdens varer fra mellemøsten, som man ikke kan læse da alle etiketterne står på arabisk (gætter jeg mig til). Og så er der sproget. Luften vrimler altid men en masse forskellige sprog, som jeg ikke forstår noget af. Ingen havde gættet på at være havnet i København i dette grønthandler-mekka.

Man behøver slet ikke tage så lagt væk for at få en lidt mere eksotisk hverdag, bare det at handle frugt og grønt er nok ( og billigere) til at føle sig på eventyr et sted i mellemøsten. Når jeg syntes min hverdag bliver lidt for hverdagsagtig og grå, så tager jeg tit et “rejseterapi-smut” ned til grønthandleren for at snuse lidt eventyrstemning op.

Alle tingene på billedet fik jeg for 200 kr, da jeg var ude og handle idag. Bare i Netto havde de to poser mandler vist næsten sneget sig derop – så jeg skal nok komme tilbage du dejlige, eksotiske grønthandler.

 

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *