FINDERSKEEPERS åbner for nyt koncept – køb ALT i lejligheden i nr. 9

Share

dansk design finderskeepersFINDERSKEEPERS Apartment Store No. 9 hedder FINDERSKEEPERS nyeste sjove påhit. Nu kan du komme forbi til lejligheden på Jagtvej nr 9 – og købe alt, hvad der findes i lejligheden.

110 m2 med høje paneler, altan og de smukkeste trægulve står kun og venter på at blive indrettet med alt fra helt unikke lamper over møbler fra de nyeste af de nye på designskolerne til lækre tekstiler, betagende illustrationer, et væld af planter, hånddrejet keramik og meget, meget mere. JEP – alt, hvad der skal til for at skabe et personligt og stilfuldt hjem.

Alt i hjemmet til salg

I FINDERSKEEPERS Apartment Store No. 9 kan alt købes for penge. Om det er håndklædet på badeværelset, hudplejeprodukterne i skabene, krukkerne på altanen, kimonoerne på bøjlestangen – eller bøjlestangen i sig selv! Alt kan du få med hjem og gøre til del af dit helt eget stilunivers.

Ny platform til upcoming designs

Med FINDERSKEEPERS Apartment Store No. 9 suppleres deres eksisterende platform for at skabe endnu bedre muligheder for nyt, upcoming design. I denne helhedsoplevelse vil produkterne skabe ét stort stilleben og muligheden for at mærke, anvende og se designs i aktivt brug og som en del af en større helhed bliver spektakular.

Super sjov og anderledes ide. Jeg er vild med det! – måske man skal tage nogle penge med til housewarming på fredag?

Praktisk info

Adresse: Jagtvej 9, 2.th. 2200 København N

Åbningstider: 19.-28. juni // mandag – fredag kl. 11 – 19 // lørdag & søndag 11 – 17.

Housewarming: Der fejres naturligvis housewarming – med de upcoming designere på selve åbningsdagen fredag d. 19. juni kl. 11 – 19. Kom forbi til en sommersnack, alle er velkomne!

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *