Flødebolle-ræs kursus

Share

flødebolle kursus

Det er lige hvad man har lyst til at lave onsdag aften – tage til flødebolle kursus. En af mine veninder havde fået mig overtalt, det var ikke så svært, og her stod vi med ærmerne smøget op og var klar.

Arrangementet var arrangeret af Yelp det var et rigtig hyggeligt event der foregik i Social Foods lokaler på Gammel Kongevej – vi fik rigtig fingrene ned i flødeskummet. Jeg fik lavet lakrids, hindbær og vaniljeflødeboller med hvid og mørk chokolade. Chokoladen tog de var deres – chokolade vandhane. Måske det skulle på min ønskeliste i år..

Det var et hit at komme hjem med dem til kæresten – og de overlevede endda hele cykelturen hjem.

De har ofte sådan nogle flødebolleevents og her kan du se, hvornår du kan komme med på deres næste event – jeg kan kun anbefale det.

Chokolade bønder og Social Food

En ting som jeg rigtig godt kan lide ved Social Food, som butikken hvor eventet foregik i, er at de støtter afrikanske chokolade bønder med at få en bedre pris for deres chokolade. De hjælper dem med at kunne lave en større den af chokolade processen selv, så de dermed kan få flere penge for deres bønner. Det er et rigtig godt initiativ og en god måde at gøre det på.

foto 5 flødebolle kursus

flødebolle kursus flødebolle kursus

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

3 responses

    • Også i den grad – men hvis jeg kan spise så lækre flødeboller, så overlever jeg mavepinen..!:) PS lidt indsider viden…. i min adventkalender her til jul, kommer der et gavekort på sådan et flødebollekursus.. Just so you know guys..:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *