Genbrugsdrivhuset i haven

Share

Vores have her på Nattergalevej er simpelthen en lille dejlig perle. Det er skønt at sidde herude og grille om sommeren, se på gulerødderne og salaten der vokser op eller smide marketinglærebogen til siden og liste herud for at nusse lidt rundt. Lige nu sidder jeg for eksempel herude og skriver med en hjemmedyrket dejlig sprød ært i munden.

Og så er der kronen på værket.

Der kræves først en forklaring: Til mit bachelorprojekt i sommers skrev jeg om Urban Gardening tendensen i København og udarbejdede en kommunikationsstrategi for Urban Greenhouse, som laver et skønt lille urbant drivhus, der kan stå på altanen eller i en lille byhave som vores. Desværre kostede drivhuset 19.000 kr.

Så er det jo godt man har Lau! Han gik ned i kælderen og biksede og bankede og kom op med verdens sødeste drivhus. Ruderne havde han fundet på genbrug og træet fik han billigt i Silvan, da det var en rest. Genbrug er nu guld værd!

Det passer til en kapilærkasse i bunden, så man slipper for at vande så tit. En kapilærkasse virker på den måde, at man har en masse vand i bunden og et rør der leder fra jorden og planten ned til vandet, så vandet kan holde sig fugtigt og planterne kan “drikke”. Altså det er smart!

Og nu er der endda begyndt at komme tomater i drivhuset, så det kan jeg nu sidde og holde øje med, når jeg trænger til at slappe lidt af herude i vores grønne perle. Vi spiste de første i salaten i går da vi grillede med nogle venner i haven.

foto 2

foto 3 foto 1 foto 4 foto 5 foto 1-1 foto 2-1 foto 3-1 foto 4-1

Share

One response

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *