GIVEAWAY: 2*2 billetter til Copenhagen Health Week

Share

 

København-løb-assistens

Sundhed og træning bliver nu sat på københavnerprogrammet. Fra den 23.-30. august er det nemlig Copenhagen Heath Week. Hele byen bliver spækket med forskellige sunde og aktive events, træningshold og rabatter.

Tag med til en gratis yogatime, deltag i løbet “Søerne Rundt”eller hvad med en ridetur på Amager?

Du har nu også mulighed for at komme gratis afsted. Københavnerliv har fået mulighed for at udlove 2*2 billetter til Copenhagen Health Week.

Har du lyst til at prøve kræfter med sjove sunde events, så hop med i min konkurrence (eventuelt lav et par squats imens, så du er klar !)?Løb-københavn

SÅDAN DELTAGER DU

1. Følg Københavnerliv på Bloglovin 

2. Skriv herunder dit bedste “fitte” Københavner tip – jeg glæder mig til at lade mig insipire af dem:)

Jeg finder vinderne fredag 21. august.

Imens får I en lille teaser for hvad Copenhagen Health Week byder på:

 

 

 

 

Jeg har også en konkurrence om billetter på min Instagram – så skynd dig at hoppe over og deltag der også:) 

 

københavnerliv

 

God fit for fight søndag allesammen. Jeg starter nyt job imorgen, så jeg er helt fit for fight. Det bliver altså bare så spændende…! Send gerne gode tanker denne vej:)

 

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 responses

  1. Hvad med at besøge alle tårnene i København – via trapperne – gerne i rask tempo- det burde give gode ballemuskler…..

  2. Totalt kliche tip og alt muligt skørt, men altså det holder bare: løb rundt om søerne! Jeg gør det hver anden morgen og det er ren terapi. Nogle dage lange ture, andre dage helt korte i højt tempo. Men uanset tid og tempo, og årstid, er det bare hverdagsskønt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *