Glædelig grøn og hyggelig jul

Share

glædelig jul

Glædelig jul alle sammen. Tænk at det allerede er i aften – fyldt med julehjerter, familie og hygge. Om du holder jul i København, Humlebæk eller Odense så håber jeg du får en rigtig glædelig jul. Og et endnu større julekram herfra hvis julen er lidt dum eller ensom.

Vi pakkede selv bilen med gaver, chokoladejulekalendre og familien og drog til Fyn, hvor jeg fejrer julen sammen med min mor, far, søster, farmor og farfar. Selvom det nok ikke bliver hvid jul i år, så er jeg kommet i god gammeldaws julestemning. Det er nok af alle de brunkager jeg får fået spist på det sidste.

Jeg håber I alle får en dejlig aften og må julestjernerne stråle på jer.

image

 

Kalaset

juletræsvensk juljul københavnerliv

jul i københavn

julecookie

 

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *