GLÆDELIG JUL OG GOD CHOKOLADE

Share

Kalenderlyset er snart brændt helt i bund – det er nemlig snart juuul over land. Herinde i København er julevimseriet rigtig kommet igang. Advarsel! Hvis du også vil opleve det nye år helskindet, så snig dig ikke nær Magasin, Illum eller gågaden – der kan de nemlig ikke garantere at du kommer levende ud igen i disse gavetider.

Lige pludselig får denne julesang en helt ny mening:

“Sikke en voldsom trængsel og alarm…”

Jeg skal også huske at finde en vinder på denne allersidste adventkonkurrence i denne omgang.  Og det er en af de rigtig lækre af slagsen, så jeg har glædet mig til at finde en heldig vinder.

Jeg har valgt vinderen ud fra et spændende snoldetid i København – som jeg faktisk ikke engang selv kendte. Så det skal jeg ihvertfald helt sikkert selv hen og prøve i det nye år.

Amager ismejeri! – og tak for tippet Miatilda;)

STORT TILLYKKE MIATILDE DU BLIVER DEN HELDIGE VINDER!

Jeg håber både dig (og måske familie og venner) kan nyde godt af gaveæsken fra Social Foodies.

Til sidst vil jeg gerne ønske jer en rigtig glædelig jul – med hygge, smil og en masse god mad og gaver. Jeg håber at se jer i det nye år også hvor der kommer endnu flere københavnertips, weekend escapes og grønne åndehuller i vores dejlige hovedstad.

I kan også holde mig med selskab på Instagram og Facebook, det ville være rigtig hyggeligt at se jer derinde også.

kobenhavnerliv jul gardershow i byen urbant juletræ

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *