God hjemmelavet julesnaps

Share

Vi er trådt ind i juletiden. Derfor er det også på tide at forberede sig på julen (og julefrokosterne).

Og hvilken jul uden julesnaps?

– okay det er måske en overdrivelse, men jeg har aldrig selv prøvet at lave en sød, krydret julesnaps før (har faktisk aldrig lavet min egen snaps før) – så det kastede jeg mig selvfølgelig ud i!

Og nu er det jeres tur – her kommer en Vild med det vilde-opskrift.

HJEMMELAVET JULESNAPS 

IMG_4615

Ingredienser: snaps, kryderier (fx kanel og nelikker), 4 spsk mørk sirup, skal ogstykker af en appelsin 

Fremgangsmåde:
Skold et glas med låg og tilsæt appelsinskrællen (husk at vaske appelsinen først), appelsinstykkerne, siruppen og krydderierne i glasset.

IMG_4600

Hæld snapsen ned over blandingen.

IMG_4607

Bum, bum – det var da ikke så svært.

Nu skal snapsen stå tillukket på et mørkt sted ved stuetemperatur i mindst 8 dage eller indtil den rette julefrokost nærmer sig.

Tag derefter snapsen frem og det hele hældes igennem et kaffefilter for at si krydderierne og appelsinen fra.

God fornøjelse med juleprojektet.

Share

One response

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *