Grønne oplevelser i storbyen – efter dejlig Grønlandsferie

Share

Så er jeg tilbage i København for en stund.

Grønland var nu ellers fantastisk dejligt og varmt land at besøge! Det blev til 150 kilometers vandring ud over de grønlandske fjelde med besøg og glade grønlændersmil i de små farverige bygder, som vi kom forbi  – men alt det kan I læse og lade jer inspirere meget mere af på min rejseblog: outnabout, hvor sjove, skæve og dejlige historier fra det grønlandske vil pryde bloggen.

Det værste ved at rejse er nu at komme tilbage – tilbage til vasketøj, rengøring og indkøb. Og denne tur var heller ikke anderledes.

Men på vej til Netto fik jeg mig nu alligevel en dejlig oplevelse (ud over det fantastiske vejr som København så smilende mødte os med her idag) – køkkenhaver og grønne perler. Der er simpelthen så mange dejlige små grønne perler, hvor folk virkelig nusser og pusser og skaber skønne uderum og mad her i sommervarmen.

foto 1 foto 2 foto 3 foto 4 foto 5

God dag her i sommervarmen, jeg håber I nyder livet og får inspiration fra sommermagasinet, som du kan læse her

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *