Guide: Dine-In konceptet – tag ud og spis i dit eget hjem

Share

Hvis man nu gerne vil flette tommelfingre alene eller har lyst til en hyggelig date uden at skulle rykke ud af hjemmet – hvad gør man så?

Sådan en dag havde min kæreste og jeg forleden – det stormede og regnede (surprise på denne årstid) og vi var dovne.  Dine-In konceptet that’s it!

Vi dækkede op med fine tallerkner, levende lys på bordet og en god øl. Og så lod vi ellers restauranten komme til os.

Her er min trin for trin guide til Dine-In konceptet:

1. Hent en computer

computer

 

2. skriv fx Hungry.dk (vi havde en kupon som skulle bruges)

Skærmbillede 2015-02-09 kl. 19.29.22

3. Overvej …. hvad vil du gerne have at spise (du kan vælge alt og menukortet er meget større end på normale restauranter).

Katrine Dybkjær

4. Bestil

Skærmbillede 2015-02-06 kl. 18.34.11

5. Spis. Efter en 30 minutters tid banker tjeneren på døren og middagen er serveret Bon Appetit og du er endnu ikke gået uden for din dør.

image

Og hvorfor så lige Hungry?

Der skulle prøves noget nyt her i hjemmet. Og jeg kunne faktisk rigtig godt lide Hungry’s hjemmeside. Deres grafik var skæv og legende. Noget en digital designer som jeg ligger mærke til – arbejdsskade.

Derudover havde de en detalje som mit omsorgshjerte rigtig godt kunne lide. En sjov funktion at kunne dele et måltid med en hjemløs og gætte på hvad Hungry næste gang giver af mad til hjemløse. Fin måde at lave det på.

Skærmbillede 2015-02-09 kl. 19.48.46

Det eneste minus er at man minimum skal købe for hundrede kroner – så ikke kun et pitabrød til mig.

Næste gang du gerne vil på restaurant med din kæreste (eller veninde, selvfølgelig – ingen forskelsbehandling her), men du alligevel ikke orker at forlade hjemmet – så prøv lidt Dine-In HUSK de levende lys, servietter og lidt godt at drikke – og at flette fingre.. så er den hjemme!

*sponsoreret indlæg – vi havde fået lov at prøve deres side, ovenstående er min vurdering af hjemmesiden. 

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *