GUIDE: ølsmagning i København

Share

Ølsmagning er blevet hipt og mikrobryggerierne skyder op i København – så syntes det var på tide, jeg vil skrevet en guide om ølsmagning til jer. Jeg har selv været til flere ølsmagning
steder med både venner og kæreste under armen. En fed anderledes måde at mødes med vennerne.

Jeg har snuset og smagt mig rundt til forskellige gode ølsmagning steder i byen og her kommer nogle af mulighederne.

13679_n├©rrebro_bryghus_049_Robin-Skjoldborg

Af Robin Skjoldborg, VisitDenmark

Café Sommersko

Café Sommersko har hver onsdag tre retters middag med ølsmagning og øl-beretninger fra en øl-specialist. Rammerne kunne ikke blive meget bedre for lidt lækker ølsmagning i disse historiske rammer

Herligeheden koster i øjeblikket 375 kr. (de skriver det som lanceringstilbud, så det er nok med at være lidt hurtig).

Brewpub 

De har fast åben rundvisning hver mandag kl 18.00 i deres lille bryggeri tæt på Rådhuspladsen. Rundvisningen varer ca. 45 minutter, hvor der undervejs smages og introduceres til 4 af BrewPub Københavns forskellige øl.

Pris per person incl 4 x 10 cl øl er 96,- kr.ølsmagning

Nørrebro Bryghus

Nørrebro Bryghus har en helt speciel stemning og det er en fornøjelse at være til ølsmagning hos dem. Engang havde de en ølklub med faste månedlige rundvisninger, hvor man kunne høre om de nyeste bryggede øl og smage på varerne. Det kunne jeg ikke finde på deres hjemmeside, men kan se det nu har ølsmagning med ølforedrag.

Arrangementet står på 4 x 10 cl ølsmagning af eget bryg og ølforedrag om håndbrygget øl i ca. 45 min. til kr. 135,- pr. per. De har nogle forskellige datoer for disse arrangementer. 

2235_Noerrebro-Brewhouse_Ditte-Isager-ølsmagning

Af Ditte Isager, VisitDenmark

Mikkeller

Mikkeller er ikke til at overse i disse dage. Hipster-ølbaren er flyvende succes og jeg under dem det gerne. De laver også ølsmagninger i deres bar, hvis du gerne vil blive lidt klogere på, hvorfor disse øl er blevet så verdenskendte – og ikke kan beslutte hvilken øl, du vil smage. De holder ikke faste ølsmagninger med følg med i deres events her. 

8358_Mikkeller-Beer-Bar_Mads-Frederik-ølsmagning

Af Mads Frederik, VisitDenmark

8359_Mikkeller-Beer-Bar_Mads-Frederik-ølsmagning

Af Mads Frederik, VisitDenmark

Vores forårsprojekt: brygge øl

Efter denne tur rundt til Københavns bedste ølsteder, blev vi også selv inspireret til at brygge øl. Så hold øje for vi laver en lille guide her på bloggen om hvordan man selv bedst kommer igang med sit minibryggeri!

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

One response

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *