Guide til Dining Week

Share

Dining-week

Er du til lækker mad for en billig penge? – så er guiden og den kommende uge for dig.

Dining Week er netop skudt igang – 130 restauranter er med i år (fordelt ud over landet med hovedsageligt her i hovedstaden).

I denne uge, 7, får man kan få en 3-retters menu + Pellegrino vand for 200 kr. – se det er noget os madglade københavnere kan li’.

Jeg giver her mit bud på top tre restauranter at besøge i ugens løb:

1. Kjøbenhavn

Jeg har tidligere skrevet om resturanten Kjøbenhavn. Og jeg var vild med stedet, så nu hvor der er dining week i hovedstaden, er denne restaurant helt klart på min must-eat liste.

Læs min anmeldelse om restauranten HER og lad dig inspirere inden du bestiller billetter dertil. Du kan finde deres menu her: 3-retters menu Kjøbenhavn 

2. Tribeca NV

Også en restaurant som her min største anbefaling. Restauranten er rå og New Yorker-stilet både inde og ude (da den ligger i NV, lidt lækker rå stil). Maden kan jeg også varmt anbefale. Her er den tre retters menu, de byder på i denne uge: 3-retters menu Tribeca.

3. 56°

Nu har jeg været på de to ovenstående restauranter, så den sidste på min top-tre liste bliver stedet, hvor jeg selv regner med at tage hen i løbet af uge. Det specielle ved dette sted er beliggenheden – prøv at slå deres adresse, Krudtløbsvej 8, op i Google Maps. Restauranten ligger nærmest et hemmeligt sted – jeg har ihvertfald aldrig været i den ende af voldene på mine mange cykelturer. Og så er det listet i Michelin guiden 2014. Det skal prøves (jeg kan lave en anmeldelse, når jeg har været der). Find deres menu for ugen her: 3-retters menu 56°

Jeg glæder mig at høre hvor I tager hen og god guffe-uge aka. Dining Week derude.

 

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *