Guide til hjemmelig efterårshygge

Share

Kalderenden har rundet november og det er altså blevet lidt koldt derude! Heldigvis har vi fået skruet uret en time tilbage, så man ikke skal op og afsted på cyklen i mørke. Men det kommer – mørket altså. Så vi må være klar til  den hjemmelige efterårshygge.

Her er lidt inspiration til hvordan man kan gøre sig klar til hyggen indendøre.

Denne lækre plaid kunne jeg godt se mig selv blive bedste venner med her i efteråret.

PlaidJeg skal have fundet mig en hyggelig krog i de sene timer og lade mig inspirere af denne bog, A Beautiful Mess Photo Idea Book. Jeg har fuldt deres blog, A Beautiful Mess, i noget tid og de giver mig altid lyst til at tage en masse sjove, skæve og skønne billeder. Mere af sådan noget inspiration tak – derfor jeg kom til at købe deres bog.

A Beautiful Mess

 

Og puder, hvad tænker jeg dog på – det er en vigtig ingrediens i hygge-guiden. Disse er fra Skjalm.

puder

puder1

 

Til sidst, skal man selvfølgelig også have en kop varm te. Jeg har prøvet mange slags te – men min ynglings er helt sikkert cool mint. Den kan købes i Tante T, men pas på med at gå derind. Man kommer hurtigt ud og har brugt alt for mange penge.

cool mint

Og kage. Denne opskrift er fra Anine, en blogger jeg kender – og jeg har selv gerne ville kaste mig ud i den. Men måske når I det før mig. I kan finde hendes opskrift her.

Anine.dk

* Dette indlæg indeholder affiliate links

 

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *