Guide til Kulturnatten

Share

Kulturnatten

Så løber herlige Kulturnatten i København snart af stablen. Det er en tradition i vores familie af udforske København den aften – og en god en af slagsen!

Det er sjovt at komme ind bag Københavnerinstitutionernes murer. Jeg har både været på postkontoret, i retten, ude i et loge hus og mange andre sjove ting, som man bare kan cykle forbi og se ind på i hverdagen.

Men hvad skal man lave i år? Her er nogle bud på ideer til aftens festligheder.

Noget københavnsk:

Den ærkekøbenhavnske bydel Nordvest er med for første gang. Super charmerende på den rå og upolerede måde. Se alle Nordvest-arrangementerne her

For børn:

Alle arrangementer for børn på Kulturnatten

For børn er der også mange gode muligheder. I programmet skal man holde øje med ballon-ikonet, hvis man har en lille en eller to i hånden.

Bornibyen.dk har desuden lavet denne guide med 10 tips til børnearrangementer på Kulturnatten, hvor du måske også kan få inspiration.

Der er blandt andet skattejagt på Glyptoteket, ma kan se kulisserne fra Skønheden og Udyret eller pimpe sin cykel med Jeppe fra Lille Nørd.

Noget anderledes

Nye steder på Kulturnatten er Experimentarium City, der er rykket på Holmen og holder Hjernefestival. By og Havn er også med for første gang og giver bl.a. en guidet sejltur i hovedstadens nye bydel Nordhavn.

Anderledes  og sjovt er det også at gå under jorden og bag murene. F.eks. kan man se rester af glemte borge og slotte i ruinerne under Christiansborg. Du kan også komme med kunstguide rundt og se, hvad Panums rå betonvægge gemmer på af dansk nutidskunst. Eller kig bag kulisserne på Skønheden og Udyret, og se Det Ny Teaters prøvesal, scenekældre og kostumer.

Der er over 600 arrangementer – så tag lige et kig i programet på kulturnatten.dk.

God fornøjelse – måske ses vi derude.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *