Citater til inspiration til at få et awesome 2015!

Share

I år skal blive et fantastisk år, det har jeg allerede besluttet mig for. Det skal være et af de år, hvor man i fremtiden vil omtale det som “a year to remember!”. Bum basta. Så er det bare at komme igang med at starte ud på det år.

Jeg har fundet et par citater frem som skal hjælpe mig med at få en awesome år! Citaterne handler om at leve i nuet og nyde hverdagen og kan forhåbentlig også inspirere jer til at få et helt fantastisk 2015. Sæt igang…!

Hvad er jeres ynglingscitater om om at leve livet?

rejse citat

kig fremad citatcitat om hverdagenbe yourself citatlevet livet citathverdags citat10f17ae7236b3bb14ff2ae72843368cfinspirationscitatcitat om kærlighed

levet livet citater

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 responses

 1. Piet Hein har et godt gruk, der sir:

  Husk de tre T T T:
  Slid men vid
  Ting Tar Tid

  – hvis jeg blir lidt for utålmodig….

  • Elsker det citat – og nemt at huske… den er hermed skrevet på min liste. Bring it on 2015, jeg er klar…:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *