Jeg her blevet FindRoommates københavnerblogger

Share

 

kobenhavnerliv_gæsteblogger

Nu har jeg så også kastet mig selv ud i at være gæsteblogger på Find Roommate – deres københavnerblogger. Det næste stykke tid vil jeg komme med inspiration til nogle af Københavns aller skønneste perler i de forskellige bydele. Det bliver rigtig sjovt og jeg håber I også vil læse med derinde.

Her er et link til min første artikel, der handler om hvorfor København er nordens mekka. Ikke så dårlig en titel hva. Men det forpligter, København, det skal du lige huske på. Så sæt dit charmerende smil på for nu roser jeg dig herinde på Find Rommates blog.

Læs indlægget her.  

katrine_københavnerliv

Læs også mine egne city guides her:

Guide: Ti hyggelige i Nordvest

Guide til Helsingborg

Københavns alternative vartegn – se det selv

 

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *