“Julens Vogtere” – en superheltenisse julemusical

Share

 

julens vogtere

Eventyrteatret har slået sig ned i Glassalen her over julen midt i Tivolis-juleri med et brag af en skøn julemusical, Julens Vogtere.

Jeg havde glædet mig meget til en eftermiddag i julens tegn midt i Tivolis julehjerte. En eftermiddag til ren rå julehygge. Først julemusicalen og så ud på Tivolis julemarked bagefter. Det er en god måde at komme i julestemning på!

X-men møder Nissebanden

Uden at sige for meget så handler julemusicalen i år om den grufulde Doktor Extremus, der har bortført en gruppe unge nisser med specielle evner -en af dem er verdens bedste guirlandemager, det vil jeg være! – og doper dem med nisseøl. Heldigvis kæmper dr. X-Madsen imod med sine telepatiske evner i et forsøg på at redde julen. Gad vide om det lykkes..? Min mund er lukket, I må selv tage ind og se stykket for at finde ud af svaret..

X-men møder Nissebanden i dette hammersjove og “julede” stykke, det eneste som mangler er vist bare Fiffi Jørgensen og måske søløven Luffe. Det var et sjovt stykke, der rigtig fik mig i julehumør. Jeg lo så tårerne trillede både over deres sang, dans og skuespil, tænk at børn kan være så seje og dygtige!

Det eneste der var lidt ærgerligt var længden – det varede en time, men jeg kunne sagtens være blevet meget længere.

Julens Vogtere

Hemmelige kærlighed

Jeg er i al hemmelighed lidt forelsket i Eventyrteateret. Da jeg var lille var det en fast tradition at tage ind og se Eventyrteatrets årlige efterårsstykke og jeg fik altid lidt af et crush på en af drengene fra stykket, jep jeg husker stadig svinedrengen og hans søde smil. Idag syntes jeg, at det er imponerende at børn kan være så seje og gennemførte på en scene!

Så tag ind og se et rigtig dejligt juleeventyr i Glassalen – jeg kan kun anbefale det herfra. Og så kan man snuse lidt rundt i Tivoli bagefter og opsamle endnu mere julestemning i parkens hyggelige julemarked og nyde alle havens lys. Dobbelt op på julestemning på en dag, det kan vi lide.

Læs mere om julemusicalen Julens Vogtere og Eventyrteatret HER.

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *