Køb en indespærring og et mysteqrium hos Mystery Room København

Share
Foto Kim Wendt

Foto Kim Wendt

Hvordan kommer vi ud? – det er spørgsmålet vi stiller os selv. Vi er nemlig(frivilligt) låst inde i en kælder under København og kan kun komme ud hvis vi løser mysteriet. To hold er vi –en på hver side af døren, som netop er smækket bag os. Det hold som først får låst døren op vinder. Og det skal selvfølgelig være os!

Vi kaster os over rummets kryptiske objekter, reagensglas og låste bokse. Der bliver knækket koder, løst gåder og samarbejdet om at komme ud. Tiden tikker, vi har kun en time til at løse mysteriet og selvom de fleste i rummet aldrig har mødt hinanden før, så er dansker-distancen blevet låst ude sammen med omverden på den anden side af døren. Vi skal have løst dette mysterium – sammen.

Udbryder-spil og Escape Room København

‘Real-life room escape game’ hedder konceptet med et udbryder-spillet som dette. Flere steder er de poppet op i Danmark indenfor de seneste par år og Escape Room København er en af disse steder. Spillene er virkelige versioner af mysterier, som dem vi kender fra computerspil og krimier. Du låses inde i et rum fyldt med gådefulde genstande og indenfor en time skal du knække koderne for at kunne låse døren op. Typisk vil man være 4-9 personer i et rum af gangen.

Foto Kim Wendt

Foto Kim Wendt

Hvem er Escape Room København for?

Essensen af spillet er at arbejde sammen, have det sjovt og få lidt flere mysterier ind i hverdagen, så målgruppen spænder bredt.

David, kommunikationsansvarlig hos Escape Room København, fortæller selv at de har selskaber med folk på polterabender, fødselsdage, vennetraf – og så især virksomheder, der kommer og laver dette som en lidt utraditionel teambuilding oplevelse.

Hvor finder jeg mere?

Escape Room København holder til i Hammerensgade 6 i København. Du kan læse mere om dem her. 

De har i øjeblikket to rum du kan blive låst inde i – The Lab, som vi prøvede og The Killing Room for de lidt mere mysterie-øvede. Har du allerede prøvet begge deres rum og ikke fået nok, så kan du enten vente, da de har et tredje rum på trapperne eller imens prøve et af de andre ’real-life room escape games’ i København, for eksempel Escape Room København, samt både i New York, London, Paris, Beijing – og Budapest som er europæisk topdestination for de mysterie-hungerende med mere end 30 udbryderrum.

Foto Kim Wendt

Foto Kim Wendt

Københavnerlivs anbefaling

Escape Room København er for skattejægerne, dem der elsker Indiana Jones og som i sommerferien kaster sig over en Camilla Läckberg roman.

Oplevelsen var virkelig noget ud over det sædvanlige. Pulsen banker og hjernecellerne lægger an til overarbejde, når døren lukkes bag en og tiden begynder at tælle ned. En time passede perfekt – både til for eksempel firma-teambuilding og hvad min puls kunne holde til. Ogå så tager man virkelig noget med sig derfra både grin og irritationer over uknækkede koder, men på en måde også et anderledes sammenhold med de andre ‘indelåste’. Man løste mysterierne og låste døren op – sammen, det betyder faktisk noget bagefter.

Det eneste jeg kan tænke på nu er om jeg også kan løse mysterierne i The Killing Room, deres andet rum. Det må tiden vise. Jg er ihvertfald klar til anden runde i denne nye ’sport’!

Gad egentlig vide hvor længe det ville tage Jussi Adler Olsen og Camilla Läckberg at komme ud?

 

Andre hårrejsende eventyr i København:

Rundtur i ruinerne under Christiansborg

Mystery Makers 

 

Foto Kim Wendt

Foto Kim Wendt

 

katrine_københavnerliv

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 responses

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *