KONKURRENCE: 2*billetter til Outdoor Moments

Share

Vind billetter til Outdoor Moments

Endelig efterårsferie – den har også været længe undervejs! Og hvilken bedre måde at indlede en ferie på end en konkurrence, hvor du kan drømme dig væk til eksotiske og spændende steder med seje mennesker.

Hvis du ligesom jeg nyder ferien i det danske efterårsvejr (eller slet ikke har ferie), så kan du på Outdoor Moments i hjertet af København få lidt veltrængt eventyr- og rejsedrop.

Jeg udlover derfor to billetter til filmarrangementet, Outdoor Moments, den 29. oktober. 

Hvad skal jeg gøre for at være med?

Skriv i kommentaren om dit bedste rejseeventyr, så er du med i konkurrencen.

Selvfølgelig vil Outdoor Moments blive glade hvis du liker dem her. Og det ville jeg også – hvis du altså lyster at høre om events, cafeer og spændende ting og sager fra København. Du kan finde min Facebook her og Bloglovin her. 

Hvad er Outdoor Moments?

Dette arrangement byder på en aften med en række fantastiske kortfilm, der bliver vist i Bremen Teater. Du vil blive præsenteret for et brag af en filmaften med en række inspirerende film på programmet med film om trailløb, ultraløb, klatring, ski, isklatring, MTB, BMX, whitewater kajak og undervandsjagt.

Outdoor Moments er til dig, som vil inspireres bredt, da du vil blive præsenteret for en række meget forskellige film inden for alle genrer af outdoorlivet. Hovedparten af filmene er danskproducerede, hvoraf mange har premiere på selve aftenen, og du vil kunne møde mange af folkene bag filmen på selve aftenen, hvor der også er gjort plads til flere overraskelser.

Jeg finder en vinder den 26. oktober – når sommertiden slutter, for så trænger vi virkelig til noget eventyr for at holde humøret oppe. Held & Lykke i konkurrencen. 

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

6 responses

 1. Øj det lyder som et spændende arrangement! Jeg trænger også til lidt inspiration!
  En af mine bedste rejseoplevelser var da jeg sejlede i Kajak i New Zealand omringet af verdens mindste delfiner.

  • Hej Trine.
   Ej det lyder ellers også som en fantastisk oplevelse! Jeg har også selv været et halvt år i New Zealand og det land er tæt på mit hjerte. Hvis ud sidder en dag og trænger til et New Zealands-fix, så har jeg skrevet om min tur + lækre billeder på min rejseblog: outnabout.dk
   God dag,
   Katrine

 2. Verden er stor…med fede oplevelser… og svært at vælge et sted ud af mange oplevelser. Så , derfor bliver min oplevelse fra Læsø .DK. Jeg løber maraton og skulle deltage i et sådant på Læsø. Og min forestilling på forhånd( lidt kedelig med løb rundt om nogle marker)! matchede ikke det scenarie af at løbe på de skønneste steder på Læsø. Det blev til løb langs den rå kyst (i sand) i klitplantage på smalle stier..op og ned.. ud og vende ved havnen og livredderstationen. Der får man virkelig en fornemmelse for liv /død og fiskerlivet på vestkysten. Undervejs fik jeg også en fornemmelse af at være blevet væk. Kunne ikke øjne andre løbere ..eller folk overhovedet…og følte mig meget lille og sårbar . Da var Læsø med et, forvandlet til en “urskov” med mig kæmpende igennem.Og det gjorde ikke oplevelsen af Læsø,s storhed mindre . Kun jeg følte mig lille. I mål stod så til gengæld en masse mennesker og tog imod. Og Læsøs fredfyldte charme kunne nydes i ro og mag. Og det største fad friskfangede jomfruhummere jeg nogensinde har set , blev indtaget med velsmag- og god appetit efter dagens store indtryk fra en lille ,men indtryksfuld ø.
  Nu vil jeg så- om nogle timer -drage til Amsterdam og løbe et maraton… !!! 😉

 3. Da jeg for snart 3 år siden, rev et halvt år ud af kalenderen og tog på backpacker tur rundt i Asien. En tur der bød på nye oplevelser hver dag, og som har givet mig blod på tanden til nye eventyr. Hvilket jeg håber på at realisere efter studielivet er gjort færdigt 🙂

 4. Mit bedste rejse eventyr er efterhånden ved at blive til en tradition, men samtidig nye oplevelser hver gang. Når jeg tænker på mine bedste rejser er det når vi for 3. år i træk pakker bilerne og køre nord-vest på. Der er absolut intet der er planlagt udover dagen hvor vi drager afsted. Når vi ankommer tager vi oftest til fiskehandleren eller bageren eller endnu bedre begge dele. Derefter finder vi en parkerings plads eller en græsmark eller en shelter og sover, når vi vågner er der kun en ting vi alle vil, og det er i vandet. Jeg tænker her på når vi drager til klitmøller hver sommer for at surfe, nyde livet og absolut ingen planer have

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *