KONKURRENCE: Vind billetter til Outdoor Moments – adventure film festival

Share

konkurrence_outdoormoments_københavnerlivDet er ikke nogen hemmelighed at jeg elsker outdoorlivet – at komme ud og mærke suset af naturen, den friske luft og at tage på adventures derude. Og nu får både du og jeg mulighed for at indsnuse outdoorlivet midt i København!

Kortfilmfestivalen Outdoor Moments er nemlig kommet til byen. ”1 Dag, 10 kortfilm, 100% adventurefilm”. Sådan lyder konceptet for festivalen og jeg er fan!

Festivalen finder sted 27. oktober i København i Grand Teatret og den 18. november i Århus i Musikhuset

Du kan købe billetter HER.

Men faktisk kan du også helt gratis komme med til en aften spækket med adventure, adrenalin og flotte landskaber. Københavnerliv stiller nemlig to billetter på højkant til aftenens kortfilmfestival i København.

Sådan deltager du i konkurrencen

  1. Følg Københavnerliv på Instagram

TIP: Er du til rejser, outdoor og eventyr så følg gerne mine rejseblog istedet: Out’N’about på Instagram

  1. Skriv i kommentarfeltet om hvilken adventure-kortfilm du glæder dig mest til at se på festivalen

Jeg finder den heldige “action” vinder på søndag 25. oktober (den dag vi skifter til vintertid – så får vi virkelig brug for lidt adrenalin-indsprøjtning!)

Her kan du se traileren for den film jeg selv har de første forventninger til!

Darklight – mountainbike i verdensklasse med lysshow på bjerget:

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

6 responses

  1. Efter at have set årets trailer for Outdoor Moments og have set filmene sidste år – glæder jeg mig specielt til at se “Darklight”, der ligesom sidste års video “afterglow” er lavet i samarbejde med Philips. Igen er der skabt helt fantastiske scener med en overvældende lyssætning, som med garanti giver adventure-lyst og gåsehud 🙂

  2. Jeg glæder mig til at se Hvidvand. Der er et eller andet magisk ved at se mennesker kæmpe mod naturens overmagt. Det er ufattelige kræfter der er på spil i vandet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *