Kontakt

Jeg vil altid gerne høre om jeres sjove urbane eventyr, gode cafeer eller andre spændende steder i København, så skriv endelig. Også selvom I har alt muligt andet på hjertet naturligvis.

Jeg modtager gerne pressemateriale, som jeg skriver om, hvis jeg finder det spændende. Tester jeg produkter eller steder på bloggen angiver jeg det i indlægget.

Kontakt mig på bloggen eller her: kobenhavnerliv@gmail.com


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

One response

 1. Hej Katrine,

  Din blog er en stor inspiration for mange, og din store viden, indsigt og passion for København og byens små hemmeligheder, er jeg sikker på, vil kunne gavne vores brugere hos findroommate. Jeg skriver derfor for at invitere dig til at være ekspert i vores (findroommates) serie af blogindlæg med tips og tricks til København, som vi vil uploade på vores blog.

  findroommate – hvem er vi?
  Hvis du ikke allerede kender findroommate, vil jeg lige hurtigt introducere os: Vi er en forholdsvis ung virksomhed og i øjeblikket er vi 7 medarbejdere. Vores mission er at gøre det muligt for alle at finde et sted at bo. Det skal være lettere at flytte fra by til by eller fra land til land. Hos os kan man finde en roommate, hvad enten man fremlejer et værelse, eller mangler en af finde en lejlighed sammen med. Vi har gjort det nemt at finde en roommate, da både boligsøgende og udlejere dermed at samlet ét sted.

  Københavnerliv og findroommate
  Vi har stor fokus på at skabe et univers på findroommate, der skaber værdi for vores brugere, og derfor skriver jeg til blogindlæg til vores blog. Jeg er i gang med en serie om verdens byer, og vil derfor starte med København. Blogindlæggene skal være fokuseret på hvordan man hurtigst kommer til at lære byen at kende, når man flytter dertil. Det er derfor ikke så meget en serie af rejse-blogindlæg, men mere egnet til folk, der flytter til byen permanent eller for en kortere periode. De vil gerne lære byen hurtigt at kende, og det vil vi hjælpe dem med.

  Men desværre er vi ikke eksperter i alt om København, og vil vi derfor høre, om du har lyst til at komme med tips, gode råd, insider-viden etc. om København og her især de forskellige dele af København. Helt konkret forestiller jeg mig, at der kommer til at være et overordnet blogindlæg om hele København med dine råd om København indenfor fx emnerne: spisesteder, kultur, natteliv, shopping, afslapning osv. Vi vil dække emnet omkring bolig, og hvad forskellen på fx boligpriser osv. er i de forskellige dele af København.

  Blogindlæggene giver også dig god trafik
  Når det overordnede blogindlæg om hele København er skrevet, forstiller jeg mig, at vi efterfølgende skriver forskellige blogindlæg om dele af København, såsom Nørrebro, Vesterbro, Østerbro, Nordvest – de bydele, som du finder mest spændende at dykke ned i. Der vil selvfølgelig være en præsentation af dig og din blog på hvert blogindlæg inklusiv links.

  Blogindlæggene lægger vi ud på vores blog, og vi deler dem selvfølgelig også på Facebook (vi har tæt på 21.000 likes), Google+, Twitter og de andre sociale medier, vi er aktive på. Vi håber selvfølgelig også på, at du vil nævne os et sted på din blog. Vi har omkring 180.000 unikke links hver måned på findroommate.dk og der vil derfor også være en masse god trafik på vej til dig, når blogindlæggene bliver publiceret.

  Jeg glæder mig til at høre fra dig, og håber, at du har lyst til at være med! 🙂

  Mange venlige hilsener,
  Emilie Elmgaard Jensen
  Redaktør, findroommate

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *