Krøgers have – restaurant med nostalgisk sommer landstemning i byen

Share

farmor-og-blomsterTrænger du til en rigtig god gammel nostalgisk sommer stemning?

Jeg mener en stemning så man næsten kan fornemme sine forfædre på bænken ved siden af der er kommet kørende til i hestevogn og nu sidder deres fine søndags kjoler med tilhørende paraplyer. Så er Krøgers Have restauranten at besøge.

Som navnet ligger op til, så træder man ind i en have – ind til kulørte lamper, træer og et pust fra larmen ude på den anden side af hækken. Her kan man nyde at være lidt på landet midt i byen.

Restauranten ligger dejlig centralt tæt på Zoologisk have og Frederiksberg have. Men sådan har det ikke altid været. I gamle dage, dengang damerne faktisk sad i de føromtalte store kjoler, da lå haven ikke særlig central. Den lå jo udenfor voldene og det var en længere rejse at komme derud. “Modigt at man turde åbne en restaurant så lagt ude på landet” sagde man.

Selv maden fremkalder en stemning af “god gammeldags mad, som mormor lavede den”. Her kan man få retter stegt flæsk med persillesovs, gammeldaws æblekage og sterneskud. Det hele peppet op med de ægte gammeldags røde picnic termokander. “Sådan skal det jo være her, intet andet ville passe til” sagde vores tjener smilende.

æblekage-web

 

to-mænd

foto 1

Tag derud og nyd en ægte picnic stemning. De har ofte levende musik i haven hvor haven bliver fyldt op med toner til at støtte duften af stæk flæsk. Se programmet her .

 

Adresse

Krøgers Have, Pile Allé 18, 2000 Frederiksberg

Pris

Stæk flæsk ad libitum 135 kr., Gammeldaws Æblekage 65 kr

 

 

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *