Løft måsen og få iværksætterinspiration til københavnsk konference

Share

 

dansic15-urban-uplift-danmarks-strste-heldagskonf-49

Idag kommer der et lidt anderledes indlæg på bloggen. Det handler om en iværksætter og innovationskonference, som afholdes den 12. marts i København.

Konferencen handler om social innovation og iværksætteri – to områder jeg er helt vild med, som I måske har lagt mærke til efterhånden. Så nu brøler jeg lidt herfra og opfordrer alle til at tage med og få inspiration om iværksætteri. For iværksættere kan vi kun få for lidt af. Og så bliver konferencen holdt i København og det kan Københavnerliv jo godt lide.

Og den er gratis for studerende! YEP det er livet at være studerende!

Som de skriver på deres hjemmeside:

“Københavnerne inviteres til debat om social innovation og iværksætteri med internationalt anerkendte talere og iværksættere. Danish Social Innovation Club inviterer københavnere til konference om social innovation og iværksætteri i socialt udsatte boligområder. Det sker i Københavns Universitets Festsal.”

Konferencen vil give dig et brag af inspiration, workshops, diskussioner og taler af b.la. Ida Auken.

Der er behov for nytænkning og mod til at indgå nye partnerskaber, hvis man skal udnytte det sociale, miljømæssige og økonomiske vækstpotentiale, der ligger i socialt udsatte boligområder – det er der den problemstilling du kan være en del af at løse (okay prøve at løse, jeg tager hatten af og bliver rigtig stolt, hvis det er en af mine følgere, som kan løse dette samfundsproblem…)

Har jeg fået inspireret nogle? (og husk det er gratis for studerende)- så kan I finde mere information om konferencen HER 

Hvad: DANSIC15 “Urban Uplift” konference om social innovation i udsatte boligområder

Hvor: Københavns Universitets Festsal og området omkrig Frue Plads

Hvornår: 12. marts

Share