Måneden der gik på bloggen

Share

Så er oktober måned også fløjet sin vej. Her er et lille udpluk af måneden er gik på bloggen.

Nordvest er tæt på mit hjerte, da jeg bor i kvarteret. Derfor startede jeg i denne måned på min serie “Guide til Nordvest”. Cafe Munch på Nørrebrogade blev den første i denne serie. 

Københavnergrøn er en fin udstilling, som kan ses i øjeblikket – et grøn koncept lige efter mit hjerte. Jeg spurgte personerne bag Købehavnergrøn lidt ind til deres koncept, som I kan læse om her. 

Jeg fik lavet en nem omgang urtesalt i min opskrifteserie “Vild med det vilde”- super god ide til julegave eller værtindegave, hvis man har lidt urter i overskud.

Og så var jeg på besøg i Assistens kirkegård og mødte Hr gartner Sandberg, som styrer Assistens med hård hånd. Læs om hans hemmelige tips til haven

Det er ikke kun her på bloggen at I kan følge mit liv og færden rundt i København – på Instagram fanger jeg også skønne øjeblikke i København og min nordiske livsstil. Kig med her. 

Jeg glæder mig til at skrive om en masse spændende steder til jer her på bloggen i november.

oktober måned

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *