MAD – diner med Tivoli som nabo

Share

foto 2

MAD er en ny restaurant som er åbnet med Tivoli som nabo. Deres koncept er “modern American diner” – så I kan nok regne ud at den står på burger indenfor.

Selve stedet er sådan lidt upper-style-diner agtig og lige et niveau finere end at man forventer  servitricer i lyserødt og på rulleskøjter (men det er måske bare min egen diner fantasi). Det er hyggelig på en amerikansk måde.

Maden

Hjemmelavet burger er jo altid et hit – især når den ligger ligefor McDonalds og kan tænker over deres papirsburgere derover. Sandwich-burgeren New Orleans Po’Boy med rejer kan varmt anbefales. Prisen for denne er 99 kroner. Derudover kan man vælge tilbehør med dip – for ekstra betaling.

Når det er sagt, så minder konceptet lidt om Halifax, hvis I kender den. Der vælger man også en burger menu med både burger, dip og tilbehør. Jeg syntes dog, at Halifax har et større og sjovere udbud af burgere og her er prisen for en burger inklusiv dip – så det er også billigere at udfolde sine burgerbehov her.

foto 3 foto 4 foto 5

Godt til midtbyen

MAD ligger jo dejlig centralt og er et fint alternativ til de lidt pricy restaurant inde i Tivoli. Så prøv endelig MAD inden du skal ind og skrige i den gamle ruchebane i haven.

Adresse

MAD – Modern American Diner

Vesterbrogade 1 P
1620 København V

Hvordan finder jeg derhen

Tag til Hovedbanegården, så er det kun en lille gåtur til dineren

foto 1

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *