Miniguide: Løbeudstyr til københavneren

Share

Foråret er rigtig kommet til storbyen og hvilken undskyldning kunne være bedre end denne for at komme ud og få gang i benene. Med mig på min løbetur havde jeg idag to nye venner i min efterhånden store samling af løbeudstyr. Idag handler det derfor om løbeudgrej, som kan gøre din løbetur rundt om søerne eller i Frederiksberg Have endnu bedre.

Selv er jeg typen som hellere vil høre lækkert rockmusik eller en lydbog end det sædvanlige bylarm. Jeg får nok af byens puls, når jeg i hverdagen farer rundt på cykel – når jeg løber skal jeg lytte til noget andet.

Derfor havde jeg idag disse to med mig på turen, som jeg er vil lave en lille anmeldelse af til jer:

løbegrej

RØDE høretelefoner

Jeg er vild med disse høretelefoner – endelig noget som ikke er hvidt i hvidt (you know what brand I’m talking about..). Høretelefonerne er ikke specielle løbehøretelefoner, men de sad faktisk rigtig godt i øret uden at falde ud. Og så er det lækkert med volumeknap i ledningen, som gør det nemmere at regulere lyden når man løber ude i trafikken.

Jeg har set at de inde på OnkelBillig, hvor jeg fik mine fra, nu også har fået nogle med blomster, det amerikanske flag og endda leopardpletter – jeg spår de bliver et hit her til sommer med en løbemode der iøjeblikket er fuld farve på. Bring it on 80’er farver!

Dog har jeg en lille reprimande til producenten. Det første par jeg fik skrattede og der var noget galt med ledningen, tror jeg uden at kaste mig ud i for meget elektriker-snak. Men da jeg skrev til webshoppen, var der god service og de sendte mig et nyt par.

Det er nok min største fare ved at købe varer over nettet – at man står tilbage med en lang næse, et produkt som ikke virker og en webshop som pludselig er tys som graven. I kender det måske også? Og man kan ikke engang gå ned til butikken og rasende slå sit knytnæve i bordet (som om jeg faktisk ville gøre det i virkeligheden, men jeg kan jo skrive lige hvad jeg vil, det er min blog). Men i dette tilfælde var der (heldigvis) god service og jeg tør i fremtiden stadig godt bevæge mig ud i online-Strøget. Men ve den webshop som har dårlig service og ødelægger det for de andre i branchen!

Løbearmbånd

I know løbearmbånd er ikke en revolutionerende ting indenfor løbeverden, men dette er nu ret smarte til city-løberen. Det har nemlig en nøgleholder i, så du ikke smækker dig ude fra lejligheden og skal vente på at kæresten eller katten lukker op. Og fin velcro i remmene, der holdt mobilen fint på plads under løbeturen – og jeg løber ellers stærkt!

Det var dog lidt svært at få min iPhone 5 med cover på ned i holderen og ligeledes svært at få sat hovedtelefonstikket i, da jeg allerede havde proppet telefonen ned. Så det skal  du lige overveje, hvis du også selv overvejer at anskaffe dig et løbearmbånd – armbåndet skal være større end  du lige tror. Til en iPhone 5 med cover ville jeg efter denne erfaring købe et løbearmbånd til en iPhone 6.

Ellers er det ret smart at man kan have sin mobil siddene på armen. Jeg har altid løbet rundt med mobilen i mine svedige lommer på løbetightsene eller endda i min løbe-bh, hvis jeg ingen lommer havde. Så telefon-holder-opgraderingen er vist på sin plads!

Jeg håber at du kunne få lidt inspiration af min løbeudstyrs mini-guide. Der er i hvertfald forår og sol udenfor døren, så nu er der ingen undskyldning for ikke at få spændt løbeskoene på også smutte afsted. Måske med et par røde eller leopardplettede høretelefoner og en iphone nu i løbearmbånd og ikke i løbe-bh’en?! Jeg kan kun anbefale opgraderingen – det er en lettelse både for mig og mobilen!

Her til sidst er der lidt stemningsbilleder fra løbeturen:

IMG_5197

løb-søerne-københavn

løbe høretelefoner

københavn-gademiljø

 

 

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *