Minisparexperiment i mit klædeskab, Trendsales here we come

Share

Jeg ved ikke om I også har fulgt med på tv i Spareeksperimentet på DR1. Jeg så det faktisk over nettet – for vi har allerede sparet vores TV pakke væk for længe siden (første point!). Det handler om hvordan man kan spare og tjene penge ved at gennemgå sit hjem for “unødvendige” ting. Jeg syntes der var mange gode pointer og tips til at spare lidt i hverdagen – både spare på pengepungens byrde, men også bare at spare så man kan hjælpe vores miljø lidt på vej.

Det fik mig til at tænke på hvad jeg selv kan gøre for at spare lidt i hverdagen. Der gik ikke mange sekunder før en stor tøjbunke lå smidt på gulvet foran mit tøjskab – det var en af de mere nemme sparetips/tjenetips de kom med i programmet, så det måtte jeg få afprøvet. Det er jo egentlig ret dumt, at ens klædeskab bugner med tøj som man aldrig får brugt!

1. Det optager plads – og jeg har allerede problemer med at lukke mine låger

2. Jeg kan få lidt penge ud af noget, som egentlig bare ligger og fylder og giver mig dårlig samvittighed

3. Andre kan få glæde af det og få nyt tøj til billige penge

4. Karmakontoen kan fyldes op både hos køber og sælger = win-win situation, som vi ville have sagt på CBS

kjole trendsales

IMG_4502

 

 

 

 

 

 

 

Derfor har jeg nu fået oprettet en profil på Trendsales. Super nemt! Min gine legede fotomodel, det resulterede i et par annoncer på Trendsales. Hvorfor har jeg dog ikke gjort det noget før!? – det er jo ret nemt.

Hvis jeg ikke får solgt mit tøj derinde, så kunne vi da også lave en byttetøj dag..? – det ville være hyggeligt. Så kunne vi måske få nogle madbloggere til at lave nogle lækre kager:)!

Gå selv lige ind i dit klædeskab – jeg er sikker på Trendsales kan hjælpe dig med at komme af med noget af det.

I kan finde mine annoncer her, hvis I selv har fået lyst til at supplere med lidt billigt tøj til garderoben.

Held og lykke!

IMG_4484

IMG_4496

 

 

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

One response

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *