Mit grafiske arbejde: Nationalmuseet får grafisk make-over

Share

Kære alle søde Københavnerlivs læsere,

Nu er jeg endelig kommet op til overfladen igen og fået tid til jer.

I mellemtiden har jeg fået lavet en ny grafisk visuel identitet for Nationalmuseet – altså som eksamensprojekt. Og i dette indlæg har jeg valgt at dele mit arbejde med jer, så I også kan få indblik i en grafisk designers arbejde. Jeg håber det kan give inspiration til jer…

Ny visuel identitet af vores nationalmuseum

Jeg har igennem den seneste tid arbejdet på at udvikle en helt ny visuel identitet for Nationalmuseet. Det betyder at udvikle et nyt logo til dem ud fra en god historie som passer til Nationalmuseet og farver som symboliserer noget relevant. Det er jo deres identitet, så det er deres drømme, image og indhold man skal vise på en grafisk måde. Kig med og se om I også syntes jeg rammer noget rigtig “nationalmuseet-sk”.

Måske nogle fra Nationalmuseet også læser med derude? – de er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig hvis de kan lide mit nye gafiske make-over, så finder vi bare ud af noget:)

I er velkomne til at komme med kommentarer og skrive lige hvad I syntes om det – elsker ærlige mennesker og  feedback! Det kan jo kun gøre det bedre til næste gang. Og der bliver helt sikkert en næste gang, nu har jeg fået blod på tanden for det mere grafiske og kreative arbejde!

LOGO –  bomærke og navnetræk

bomærke vektor FINISH outline- t rettet-1

Nationalmuseet består af 14 museer og i mit logo har jeg lagt vægt på at beskrive de forskellige museers identitet med de fire farver. Trekanterne symbolisere fortid, nutid og fremtid som er en treenighed museet selv ligger vægt på at fortælle i ders museer. Vejen, der går igennem trekanterne, skal vise den vej man selv som museumsgæst drager ud på og den udvikling og læring man får med sig, når man besøger museerne (trekanterne).

Den lilla farve for menneskeskabte stoffer såsom Brede klædeværk.

Den blå farve for havet og søfartsmuseerne.

Den grønne farve for naturen og landbrugsmuseerne (fx Frilandsmuseet). 

Den brune farve for jord og alle de national klenodier som igennem tiden er fundet i den danske muld og som idag kan ses b.la. på Nationalmuseet.

Her at I se min visuelle del – alle detaljerne med den visuelle identitet, bliver der nusset om her. God fornøjelse ind i Nationalmuseets nye visuelle univers (hvis det stod til mig).

Hvis I vil have mine tanker og ideer med bag designet, så har jeg også lavet et lille magasin, hvor jeg fortæller om alle ideerne bag.

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *