Munch – cafe og bager med bid i

Share

foto 1

Munch er en hyggelig bager, der ligger på Nørrebrogade, tæt på Nørrebro station. Et godt spot at huske, hvis man skal drikke lidt kaffe og på cafe-hyge tur med kæresten eller veninden heroppe i denne ende af København, hvor udbuddet ikke er så stort endnu.

Butikken er ti år gammel og visionen var at bringe kvalitetsbutikkerne tilbage til Nørrebrogade. I starten fik Munch sit brød fra Lagkagehuset, men sidenhen er duften fra deres nybagte brød kommet fra baglokalet.

foto 4

Browine med bid i 

Jeg faldt selv over Munch, da jeg skulle på picnic tur til Utterslev Mose med Lau. Selvfølgelig skulle jeg prøve deres brownie (og stenalderbrødet for at veje lidt op). UHM! hvilken smagsoplevelse! Den brownie er der altså et eller andet over. Farligt, at butikken ligger så tæt på vores lejlighed. Brownien alene kunne sagtens være en god grund til at holde næste kaffe-date med veninderne her.

Prøv den, just saying.

Socialt brød 

Når der bliver smidt penge i dåsen på disken i butikken, så går det til velgørende formål, ligesom brødet der ikke bliver solgt i løbet af dagen, gerne gives væk til gode formål ellers sælges billigt til studerende. Det er god stil!

foto 3

Adresse

Munch – Bageri og Kaffebar
Nørrebrogade 224
2200 København N

Hvordan finder jeg derhen

Man kan tage S-toget til Nørrebro station eller bus 4A der stopper lige udenfor døren.

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

3 responses

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *