Naturens dag på søndag

Share
natur341_2500

Foto fra Naturens Dag

Sidste indlæg jeg skrev handlede om mit loppemarked søndag. Hvis man nu ikke er så meget til genbrug eller har mere plads i lejligheden, så har jeg her et tip til noget andet man kan hygge sig med på søndag (måske med børn, børnebørn eller barnlige sjæle).

Det er nemlig naturens dag d. 14. spetember – også i København.

Der findes mange arrangementer i København (og resten af landet). Hele programmet kan du finde her.

Her er nogle arrangementer, hvor I ville kunne finde mig, hvis jeg ikke var med til Ritas Blå Lopper med min bod:

I Botanisk Have kan man komme ind og hjælpe gartneren for en dag. Man kan bygge sit eget insekthotel til mariehøns og andre nyttige insekter og man kan “klone” sig egen plante til at tage med hjem i vindueskarmen. Læs mere om det her.

I Valbyparken kan man komme på en tur rundt for at finde spiselige bær og frugter. Man kan også prøve at slå med le i parken. Der vil være smagsprøver til både børn og voksne. Læs mere om det her.

Eller du kan tage på urban fisketur midt i København. Normalt er det forbudt at fiske i søerne, men idag får du mulighed for at fiske i Sankt Jørgens Sø.  Man kan på dagen gratis låne mede- og spinnefiskegrej og der fortælles om lystfiskeri i ferskvand, samt gives tips og tricks. Læs mere her.

Rigtig god Naturens Dag – jeg kan jo kun være enig i, at naturen er værd at fejre med sin egen dag!

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *