Nørrebrogades burgerbar-Grillen

Share

Jeg er sikkert ikke alene om at drøne ind af Nørrebrogade temmelig ofte. På min vej har jeg tit lagt mærke til “Grillen”, der ligger næsten lige overfor Nørrebro Teater. Men med alle de grill/kebab steder på Nørrebrogade, havde jeg lidt mine fordomme til stedet (no offence til alle grill/kebab stederne, men hver sin smag).

Men jeg blev positivt overrasket, da jeg besøgte stedet. Grillen er en super hyggelig restaurant med burgere på menuen. Konceptet er at man for 89 kr (om aftenen, billigere til frokost!) får en valgfri burger, curly fries (ellers andre kartoffeludgaver) og dip til.

Og så har de Ben&Jerrys milkshake – a must try! Uhm, prøv den med cookie dough smag!

På bordet ved siden af os sad en flok drenge med 2,1 kg kød i deres burgere foran sig. De havde taget “mighty meat” udfordringen op og prøvede at spise sig igennem det hele på 30 min.  – da de forlod bordet kunne man ikke engang se, at de havde rørt deres burgere. Men måske du kan klare udfordringen, en wall of fame venter på dig. Men hvilken fame?!

Hvor: Nørrebrogade 13, København N

Hvordan finder jeg derhen: Fra Nørreport kan man tage bus 5A til Ravnsborggade og gå de 100 meter hen til Grillen.

foto 1-1 foto 1 foto 2-1 foto 2

Share

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kobenhavnerliv.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *